Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti megengednétek ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megengednétek ezt egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Közép iskolás fiú vagyok.

Nagyon felizgat a gondolata, hogy fésüljem, mossa bele túrjak a hajába egy lánynak.

Nem tudom, hogy ez fétis e, de felizgat minden dolog ami a hajjal kapcsolatos.

Ott a vágás, nyirás is, de arról nem is álmodok.

Az se lenne rossz ha egy lány az én hajammal csinálná ezeket.

mi a véleményetek?

Ha szabad tudni akkor esetleg kort is írjatok.

2020. márc. 10. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem

20/l

2020. márc. 10. 14:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak megengedném
2020. márc. 10. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Menjél el fodrásznak.

Szeretkezés közben nagyon alap a hajba túrás, hajas fejbőr masszírozása. Izgató, kifejezetten jó érzés mindkét nem számára. Közös fürdés során a haj megmosása sem lesz megtagadva.

F

2020. márc. 10. 15:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy csajom, akinek gyönyörű szép hosszú, dús haja volt. Én meg imádom az ilyet, és órákig tudtam simogatni, túrni, pl filmnézés közben. Finonam tudtam banni vele, a végére konkrétan ott tartottunk, hogy már fel tudott izgulni attol, ha nagyon finoman simogattam és kicsit húztam a haját. Imadtam, mai napig ezt visszasírom. A szexben pedig a lehetőségeket ne is említsük.
2020. márc. 10. 16:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia srác vagyok és ugyan így vagyok a dologgal mint te. És eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb lány szereti ha ezt csinálják a hajával. Persze itt is vannak kivétlek.
2020. márc. 10. 16:09
 6/14 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Semmi rossz dolog nincs ebben én is imádok hajazzni férfiként
2020. márc. 10. 17:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Lanyok csak ugy engednek meg annak, akivel nem kavarnak, ha fogalmuk sem lenne rola, hogy szexualisan izgatja a masikat.
2020. márc. 14. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Derekig ero egyenes dus barna hajam van, imadom magamnak is csesztetni meg baratomnak is de ez nem kolcsonos :(

19/L

2020. márc. 14. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést még hànyszor teszed fel?
2020. márc. 19. 07:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meg. Sőt nekem is tetszik ha foglalkozik vele, és én is egy kicsit "hakfétisesnek" mondanám magam:)
2020. márc. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!