Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 feletti nőket hogyhogy elvesznek a férfiak, mikor találhatnak fiatal szexi lányokat is?
Egyrészt mert mindig van olyan, aki ezt a korosztályt jobban kedveli.
Másrészt egy 28+ nő valószínűleg már családalapításon gondolkodik, és van férfi aki hálistennek erre vágyik. Tehát emiatt nem mindig releváns egy 18-20 éves.
Nekem kizáró ok lenne ha túl fiatal a csaj.
26 de inkább 28 fölött már ok.
Addigra elvégzett egy egyetemet, legalább pár évet dolgozott és jobban képben van. Nekem fontos hogy legyen fogalma a pénz értékéről és hogy mennyit kell dolgozni érte plusz 30 felé már lenyugszanak, sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Belegondolni is durva hogy mi lenne ha egy 20 éves nevelne a gyerekemet, mikor 20 évesen még a csaj is gyerek szinte.
Offtopic!
5-ös vagyok. :))
"28 feletti nőket hogyhogy elvesznek a férfiak, mikor találhatnak fiatal szexi lányokat is?" - már bocs, de ez mekkora idióta kérdés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!