Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ os hölgyek tényleg nyitottabbak a szexben mint a 20-30
éves korosztály?
Figyelt kérdés
Gondolok olyan dolgokra hogy vadabbak,bevállalósabbak az ágyban?
Több extrém perverz dolgot megtesznek, gondolok itt : anál, keményebb cumi, anál kényeztetés a férfi partner részére, torkos sz..
Mostanában több ilyen dolgok hallok, tényleg így van ez?
Akik tapasztalták férfiak-nők köszi ha megírják véleményüket , netán saját élményeiket.
20-30-as nőim nem voltak,abban a koromban monogám voltam.
De igy negyvenen túl,kvázi függetlenként csak 40-es nőim voltak,nagy részük elhanyagolt feleség,anyuka,de voltak egyedülállóak is.
Sosem fájt a fejük,és sokminden ujat mutattak.
2024. máj. 4. 12:58
3/16 anonim válasza:
Felszabadultabbak, nem akarnak már mindenáron megfelelni, jobban tudják már, nekik mi a jó.
2024. máj. 4. 13:11
4/16 anonim válasza:
Számomra is sokkal jobbak az ágyban. Vágynak ők is a szexre, odaadóak, valóban nem fáj a fejük.
Egyébként 30 felett kezdenek szerintem beérni a nők szexuálisan. Legalábbis volt 30-as korosztályból is szép számmal bevállalós.
A 20-as korosztály egy döngetésre való és kész.
2024. máj. 4. 14:10
5/16 anonim válasza:
Totál h?lyeség. Már miért lenne így? El kellene felejteni a sztereotípiák mentén való gondolkodást. Van aki fiatalon is már nyitott, más meg sose növi ki a gátlásosságát. Van aki annyira szereti a partnerét, hogy bármit megtesz az örömének a fokozásáért, más titkolja a vágyait is. Van aki tinédzserként kipróbálta a saját nemével, más meg már csak akkor bánja hogy nem volt csoportos élménye, amikor kiöregedett. Személyiségfüggő, szülői háttér, egzisztenciális körülmények sőt még a város, ország sem mindegy.
2024. máj. 4. 14:13
6/16 anonim válasza:
Ismerek 20-as csajt, aki igazából sub és ribi is, elég sok mindenben volt már példa. Külföldön él, szerintem ott is megkapja a magáét, de mikor hazajön, akkor lezavarjuk rendesen.
2024. máj. 4. 14:34
7/16 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint ez egyáltalán nem korfüggő, sokkal inkább az egyénektől függ.
2024. máj. 4. 15:20
8/16 anonim válasza:
Igen.
2024. máj. 4. 15:25
9/16 anonim válasza:
Személyfüggő. Max annyi, hogy tapasztaltabbak, meg már egy cseppet bele is szarnak a romantikába, inkább csak orgazmust akarnak, nem gyertyafényt.
2024. máj. 4. 19:39
10/16 anonim válasza:
Még szép, hogy nyitottabbak. Tapasztaltabbak, vonzóbbak... Ezerszer jobbak mint a kényes huszas libàk....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!