Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ os hölgyek tényleg nyitottabbak a szexben mint a 20-30 éves korosztály?
Gondolok olyan dolgokra hogy vadabbak,bevállalósabbak az ágyban?
Több extrém perverz dolgot megtesznek, gondolok itt : anál, keményebb cumi, anál kényeztetés a férfi partner részére, torkos sz..
Mostanában több ilyen dolgok hallok, tényleg így van ez?
Akik tapasztalták férfiak-nők köszi ha megírják véleményüket , netán saját élményeiket.
Kérdező konkrétan a bizarr (kaki) dolgokon kívül mindenre kapható.
6-os voltam.
Bocs, hogy ide válaszoltam, könnyebb volt.
Szerintem sem korosztály, hanem inkább nő függő a dolog.
Minden korosztályban ki lehet fogni nyitott nőket. Nekem jelenleg 30-as korosztályom van. Én nyitott vagyok 20-50-ig a nőkre.
A kétgyerekes, 40-es, szexuálisan elhanyagolt szomszédasszonyom (akinek a fia alig fiatalabb tőlem), egyáltalán nem nyújt többet a szexben, mint a 25 éves barátnőm.
És nem ő az egyetlen idősebb nő akikkel már dolgom volt, és mindegyik más élvezetet nyújtott, szóval szerintem ez inkább személyiség-függő, mint korhoz kötött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!