Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy reagálnátok ha nudista strandon egy jó pasi megkérne hogy kenjétek be a hátát?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Volt már rá példa, de nem tettem meg. Udvariasan rövidre zártam a dolgot, majd elsétáltam.
tegnapelőtt 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Bekenném
tegnapelőtt 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ van e pasim vagy sem.

Ha nincs miért ne tenném meg?!

Nem ijedezni vagyunk ott hanem nudizni…

tegnapelőtt 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Elég gyenge ismerkedési próbálkozás egyből letámadni valakit azzal, hogy bekend a hátát. Ha már beszélgettek fél órája és épp' akkor krémezed magad, szimpatikus vagy neki az már más eset.
tegnapelőtt 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kentem már be pasi hátát nudista strandon.L
tegnapelőtt 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nudista helyen ez nem olyan nagy probléma. Gondold el, együtt vagytok egész nap meztelenül, majd pont a háta bekenése fog gondot okozni? Mi már szőrtelenítettük is egymást, hiába van előttünk egy meztelen test, az egy nudista strandon természetes.
tegnap 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez szitu függő. Ha úgy érezném, hogy a kérés mögött nincs flörtölési szándék (ami egy naturista strandon el is várható) akkor bekenném. Ez esetben ez normális, nem kell túlgondolni. Ha viszont ennek az ellenkezőjét érezném a kérésben, akkor meg valószínűleg nem. Kivéve azt a nem túl valószínű esetet, ha valamilyen okból épp el akarom fogadni az ismerkedési szándékot.
tegnap 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!