Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szoros fiú lány barátsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szoros fiú lány barátságban szerintetek mi az a közelség, ami még belefér?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmnek meséltem, hogy a legjobb barátommal, aki fiú néha összebújva filmezünk, percekig ölelkezünk, néha (nem mindig) szájrapuszival köszönünk, amikor egymás mellett ülünk, átkarolja a derekam, ilyesmik. És ő ezen teljesen kiakadt hogy szerinte ez már nem barátság. Soha nem csókolóztunk és nem feküdtünk le. Nálatok mi férne bele?

29L/28F

tegnapelőtt 14:07
1 2 3
 1/24 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Valóban, ez túl megy egy határon. Ha nem lennél szingli a párod fixen kiakadna emiatt.
tegnapelőtt 14:10
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Az fér bele amit a felek kölcsönösen úgy gondolnak - nálatok belefér, másnak meg nyalsgem, nem tartozik rá!

Egy valakinek lehetne még köze hozzá: ha van párod. Na ott szerintem az emberek 99.99%-ának nem férne bele hogy a párja hasonlóan "barátkozzon" másokkal.

tegnapelőtt 14:10
 3/24 anonim ***** válasza:
32%
Simán benne van a több mint barátba ez és tök jó dolog :) F.
tegnapelőtt 14:11
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az fér bele, ami nektek belefér. Nekem inkább az a kérdés, hogy miért álltok meg itt?
tegnapelőtt 14:13
 5/24 A kérdező kommentje:
4-es, ha csók és szex van, már egyértelműen nem barátság. Sőt akár tönkre is teheti a barátságot.
tegnapelőtt 14:14
 6/24 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen "csaj barátom", nem meglepő módon dugás lett a vége (vagy az vagy a szakítás más út nincs)
tegnapelőtt 14:21
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a módi mostanában, de nálunk még ilyen dolgok nem a barátságon belül voltak megszokottak.
tegnapelőtt 14:22
 8/24 anonim ***** válasza:

#5 szóval epekedsz utána, de nem történik meg. S szerinted mi lesz a történet vége? Jó az neked ha 5 év múlva is a semmi közepén toporogtok? Mondjuk nem fog 5 évig tartani... előbb-utóbb hiányozni fognak neki a valódi érzések, érzelmek, s ha tőled nem kapja meg akkor majd megkapja mástól!

Úgyhogy aminek az elvesztésétől félsz az be fog következni amúgy is, s ha meg is tartod akkor is a semmit őrizgeted.

tegnapelőtt 14:22
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"ha csók és szex van, már egyértelműen nem barátság"

És? Miért fontos nektek a barátság feliratú ládában maradni?

"Sőt akár tönkre is teheti a barátságot."

Egy kérdést tennék fel: ha valamelyikőtök elkezdene randizni, és mással tolná az szájrapuszizós, összebújós programokat, az hogyan hatna a barátságotokra?

tegnapelőtt 14:27
 10/24 anonim ***** válasza:

"A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." Renard

Szóval ha érted, nincs ilyen női - férfi barátság!

Elmozdul előbb utóbb valamelyik fél akaratából és vagy szex lesz, vagy sértődés. Ezt jó, ha megjegyzed.

tegnapelőtt 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!