Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szoros fiú lány barátsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szoros fiú lány barátságban szerintetek mi az a közelség, ami még belefér?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmnek meséltem, hogy a legjobb barátommal, aki fiú néha összebújva filmezünk, percekig ölelkezünk, néha (nem mindig) szájrapuszival köszönünk, amikor egymás mellett ülünk, átkarolja a derekam, ilyesmik. És ő ezen teljesen kiakadt hogy szerinte ez már nem barátság. Soha nem csókolóztunk és nem feküdtünk le. Nálatok mi férne bele?

29L/28F

febr. 18. 14:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Jézus Máriám, hát ez nem barátság. Vagy egy lány barátoddal is összebújtok, ölelkeztek, szájra csókot adtok?
febr. 18. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs pasid, nem gáz.
febr. 18. 14:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek jó így, akkor nem gáz, de ha egyikőtök összejön valakivel, akkor jobb, ha az ilyeneket hanyagoljátok.
febr. 18. 17:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az fér bele, amit párkapcsolat mellett is felvállalnál a párod előtt.
febr. 18. 17:09
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól még lehet barát, hogy beteszi.

Az ugyanúgy tönkre teheti a barátságot, hogy húztok egy mesterséges határvonalat, amit mind a ketten legszívesebben átlépnétek.

Ha egyedül állok vagytok bármi belefér, ami nem korlátozza egyik felet sem abban, hogy komoly kapcsolatot találjon.

febr. 18. 18:00
 16/24 anonim ***** válasza:

De mit nem lehet érteni azon, hogy ez nem barátság? Lehet bármi másnak hívni.

Az ember a barátjával/barátnőjével nem csókolgatja meg ölelgeti egymást.

Hetero nő vagyok és vannak barátnőim és jéééééééé, nem szoktuk szájon csókolni egymást.

Viszont van egy férfi "barátom", akivel szoktunk ölelkezni és egy pillanatig nem gondolom azt, hogy barátok vagyunk, mert ez több.

Nincs a kérdező érzéseivel és cselekedeteivel a világon semmi baj, de ne mismásoljunk már.

febr. 18. 18:04
 17/24 A kérdező kommentje:
16-os: és az ölelkezésen kívül mi van nálatok? Gondolom, ha több mint barátság, akkor több is van köztetek mint a mi esetünkben
febr. 18. 18:08
 18/24 anonim ***** válasza:

17

Nem, nincs több. :) Sőt, mi szájon sem csókoljuk egymást.

Nézd, végülis lehet, hogy butaság ez az egész és mindenki mindent annak hív, aminek akar. Ha te úgy gondolsz a srácra, mint a barátodra, akkor úgy gondolsz rá és kész. Csak egy kicsit nem értem, hogy nem akartok többet egymástól?

febr. 18. 18:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát, gondoltam már rá hogy rákérdezzek nála, hogy ő többet szeretne e tőlem, de aztán elhesegettem a gondolatot, annyira megszoktam már hogy barátok vagyunk. Amúgy kommunikációban is inkább barátokként kommunikálunk. Nem úgy mint akik közt alakul valami vagy szerelmesek
febr. 18. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a tettek árulkodóbbak. És az én nézőpontom szerint, ha már elbizonytalanodok, hogy ez barátság kategória-e még, akkor általában a válasz "nem".
febr. 18. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!