Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak barátok vagyunk de jó nőnek tart, egy szorosabb öleléstől felizgulhat?
Mondta, hogy az ő szemeivel nézve vonzó és nőies vagyok, a legideálisabb alakkal (a derekam vékony de nagyobb fenekem és combom van), illetve néha látom hogyan mér végig.
Néha megöleljük egymást, van hogy elég szorosan, hosszan.
A barátság teljesen tompítja benne az érzést vagy ettől a testi kontaktustól felállhat neki? Vagy már kevesebbtől is, pl ha közel vagyok hozzá? 40 körüli. Én 32 vagyok.
Kedves férfiak, várom a véleményeteket, erre ti tudtok megfelelően válaszolni. :)
#1 Milyen kedves tanács 😅
Egyszer egy másik pasi próbált nyomulni rám és ez a barátom is rá szólt, hogy álljon le, mire a pasi visszavágott, hogy ugyan már, biztos belegondoltál már milyen lenne ha előtted letérdelne. De ettől nagyon zavarba jött, nem nézett rám.
Hát istenkém, kicsit szégyellős a lelkem. Szerintem old fel a köztetek lévő szexuális feszültséget egy jó kis kuffantással. Tudod a barátságért mindent!
De elfogult vagyok, én a csináljon mindenki mindenkivel mindent elvet vallom! Na jó azért nem mindent 😂
Méghogy a barátság tompítja benne az érzést 😂😂🤣
Ja persze. Ne viccelj.. úgy megdugna, hogy csak néznél, hová tűnt a barátság. Ha azt hiszed, hogy egy férfi akinek bejösz csak barátod akar lenni akkor nagyon naiv vagy. Ha csak rajta múlna és n lenne ilyen szégyenlős akkor már rég megrakott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!