Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyitol felizgulhatott?
Figyelt kérdés
Elso randi, izzott koztunk a levego. A hangulatokrol beszeltunk, mert o mondta, hogy sokszor van rossz kedve mostanaban, stresszes a munkaja, stb. En pedig eleg picit reszegen elkezdtem utalgatni ra, hogy lennenek modszereim arra, hogy hogyan lehetne jobb kedve… persze rogton leesett neki es annyit vettem utana eszre, hogy felall neki. Szuz vagyok, nem gondoltam volna, hogy ennyitol mar beindul nala a biologia. :))2021. aug. 9. 20:10
1/5 anonim válasza:
Is, de random merevedés is lehetett illetve tetszel neki
2/5 anonim válasza:
Ha felállt neki akkor nem egyértelmű?
3/5 anonim válasza:
Sokszor spontán merevedésünk is van, a semmitől. De ő valszeg rád izgult.
4/5 anonim válasza:
A legapróbb dologtól is felizgulhat egy férfi. Főleg akkor, ha több szempontból is "bejön neki" az, akivel beszél, találkozik...
Ez teljesen normális - sőt, ez A normális.
5/5 anonim válasza:
Egy szexuális tartalmú célzást tettél olyan pasinak aki meg akar búbolni (különben miért ment volna veled randira?) előfordulhat hogy ilyenkor feláll. Viszont ha ennyire húzogatod a mézesmadzagot akkor ne sokáig játszadozz vele mert azt fogja gondolni csak szívatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!