Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ezek szerint ennyire elítélendő a szűzesség? Ennyire gáz, hogy 21 éves lányként még nem voltam senkivel?
Ez egy fajta ''rant'' lesz, mert tudom, hogy a társadalom elítéli a hozzám hasonlókat.
Tehát röviden magamról: 21 éves lány vagyok és sok mindenemmel nagyon elégedetlen vagyok és rengeteg gátlásom van és ezért nem merek lefeküdni senkivel. Továbbá hirsutismusban szenvedem és ennek hála minden nap borotválnom kell az egész testem, de ez kiütésekhez vezet, mert a bőröm nagyon érzékeny. Annyira zavarnak a gátlásaim, hogy már öngyilkos is próbáltam lenni.
Egyszer a redditen posztoltam egy képet magamról a sminkes subredditen és erre rám írt egy velem egykorú amerikai srác, hogy chatelni szeretne velem. Én hülye, mit sem gondolva, belementem. Beszélgettünk és elég jól ki is jöttünk egymással és aztán megkérdezte,hogy nem-e lenne kedvem videóhívásozni. Én vonakodva belementem. Alig 5 percet beszéltünk és már arra akart megkérni, hogy pólómat vessem le. Én nemet mondtam, de a srác tovább mondta, hogy vegyem le. Én ekkor megmondtam neki, hogy én nem erre számítottam. Azt hittem, hogy csak beszélgetni fogunk és, hogy én gátlásos vagyok és, hogy ilyesmit én még nem csináltam, meg hogy szűz is vagyok és erre letette. Majd jött az üzenet redditen, hogy én egy beteg liba vagyok. Mi az,hogy 21 évesen még nem b@sztam, stb. Blokkoltam a srácot.
Aztán nem régiben az ex legjobb barátnőmnek elmondtam azt, hogy szűz vagyok, mert nagyon faggatózott, hogy nekem miért nincs barátom meg stb. Persze a gátlásaimról is beszéltem neki. Még a hirsutisomról is, amit titokban igyekszem tartani mindenkitől,akitől lehet,mert rohadtul szégyenlem. Erre szétkürtölt a barátai és a barátnői között mindent, amit neki bizalommal elmondtam és nem szép dolgokat mondott a szűzességem kapcsán és a gátlásaim kapcsán. Ezeket mind mástól hallottam vissza.
És még történt velem egysmás, de mindegy. Nem fogom az összes esetet itt felvezetni.
Nem értem a szűzességben mi a gáz?
Kedves emberek, akik az önértéketeket ahoz kötitek, hogy hány nőben jártatok vagy,hogy hány férfi járt benneteket és azokat, akik szűzek elítélítek, emlékesztetni szeretnélek titeket arra, hogy ez a hú de frappáns ''teljesítmény'' rohadtul nem fog megmenteni attól, hogy úgy végezzétek mint akik még nem voltak senkivel: Kukac kajaként elhantolva.
Rant over.
Hülyeség! Miért lenne elitélendő? Mindenki volt szűz, akár lány akár fiú! Én voltam már több szűz lánnyal, semmi bajom nem volt velük.
Drukkolok neked kedves kérdező! 😊
Hát, én is drukkolok a kérdezőnek, hogy találjon végre egy jó orvost.
Különben az lesz belőle is, mint abból a kislányból, aki most szúrta hasba az osztálytársát, és halállistája is volt hozzá.
A kérdezőnek a listája szerintem már megvan.
"nincs szükségem gyógyszeres kezelésre"
Arra inkább akkor van szükség, amikor az ember már ön- vagy közveszélyes.
A kérdező azért még nem tart itt, bár már jó úton van felé.
"Arra inkább akkor van szükség..."
Sokszor egy hajszál választhat el, hogy amit érez az ember, amiatt olyat is tegyen. Meg hát megelőzés is kellene. Antidepit, nyugtatót, élénkítőt, stb. felírnak ennél sokkal kevésbé vészes esetekre, ezt meg hagyják a fenébe? Fura.
Nem tudhatjuk, hogy a kérdező hol tart. Ahogy azt sem tudja itt rajtam kívül senki, én hol tartottam. Ami nem volna baj, de a szakemberek se tudták, pedig ott voltam, feltehettek volna még 20 kérdést, hogy jobban megtudják, ha nem világos.
Sajnos átlagembernél erre nincs pénz.
Majd, ha megölt valakit. Akkor majd viszik a dutyiba.
Nem a legjobb megoldás, de 100000 emberből 99999 nem öl meg senkit.
57. Mire nincs pénz? Nyugtató felírása és normálisan érvelés, hogy rosszul látja a dolgokat az ember, az nem kerül semmibe, a pszichológus meg kap érte pénzt. (Amúgy is kapna, csak akkor csinálna is érte valami értelmeset is végre.)
Meg hát elvileg erre vannak főleg a pszichológiában sok év alatt kifejlesztett módszerek, hogy feltárják a probléma okát és valamit netalán még próbáljanak is kezdeni vele, vagy ha ez nem működik, akkor tök felesleges a pszichológus.
Na igen: ha ÖNKÉNT megy az ember.
A kérdező szerinted ezt fogja tenni?
Vagy pedig inkább gyalázkodik itt még egy jót helyette?
Amúgy a pszichológus nem írhat nyugtatót sem.
Megint én vagyok a rossz, de legyen.
És én nem fogok megölni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!