Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor ezek szerint ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint ennyire elítélendő a szűzesség? Ennyire gáz, hogy 21 éves lányként még nem voltam senkivel?

Figyelt kérdés

Ez egy fajta ''rant'' lesz, mert tudom, hogy a társadalom elítéli a hozzám hasonlókat.

Tehát röviden magamról: 21 éves lány vagyok és sok mindenemmel nagyon elégedetlen vagyok és rengeteg gátlásom van és ezért nem merek lefeküdni senkivel. Továbbá hirsutismusban szenvedem és ennek hála minden nap borotválnom kell az egész testem, de ez kiütésekhez vezet, mert a bőröm nagyon érzékeny. Annyira zavarnak a gátlásaim, hogy már öngyilkos is próbáltam lenni.

Egyszer a redditen posztoltam egy képet magamról a sminkes subredditen és erre rám írt egy velem egykorú amerikai srác, hogy chatelni szeretne velem. Én hülye, mit sem gondolva, belementem. Beszélgettünk és elég jól ki is jöttünk egymással és aztán megkérdezte,hogy nem-e lenne kedvem videóhívásozni. Én vonakodva belementem. Alig 5 percet beszéltünk és már arra akart megkérni, hogy pólómat vessem le. Én nemet mondtam, de a srác tovább mondta, hogy vegyem le. Én ekkor megmondtam neki, hogy én nem erre számítottam. Azt hittem, hogy csak beszélgetni fogunk és, hogy én gátlásos vagyok és, hogy ilyesmit én még nem csináltam, meg hogy szűz is vagyok és erre letette. Majd jött az üzenet redditen, hogy én egy beteg liba vagyok. Mi az,hogy 21 évesen még nem b@sztam, stb. Blokkoltam a srácot.

Aztán nem régiben az ex legjobb barátnőmnek elmondtam azt, hogy szűz vagyok, mert nagyon faggatózott, hogy nekem miért nincs barátom meg stb. Persze a gátlásaimról is beszéltem neki. Még a hirsutisomról is, amit titokban igyekszem tartani mindenkitől,akitől lehet,mert rohadtul szégyenlem. Erre szétkürtölt a barátai és a barátnői között mindent, amit neki bizalommal elmondtam és nem szép dolgokat mondott a szűzességem kapcsán és a gátlásaim kapcsán. Ezeket mind mástól hallottam vissza.

És még történt velem egysmás, de mindegy. Nem fogom az összes esetet itt felvezetni.

Nem értem a szűzességben mi a gáz?

Kedves emberek, akik az önértéketeket ahoz kötitek, hogy hány nőben jártatok vagy,hogy hány férfi járt benneteket és azokat, akik szűzek elítélítek, emlékesztetni szeretnélek titeket arra, hogy ez a hú de frappáns ''teljesítmény'' rohadtul nem fog megmenteni attól, hogy úgy végezzétek mint akik még nem voltak senkivel: Kukac kajaként elhantolva.

Rant over.

ápr. 27. 20:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
Basszus megy ám a kétszínűség.
ápr. 27. 21:40
 12/65 anonim ***** válasza:
100%

Én is 22 évesen veszítettem el.

Aki téged néz le az igazából magával nincs rendben. Úgyhogy kár velük foglalkozni.

ápr. 27. 21:45
 13/65 anonim ***** válasza:
27%
Milyen kétszínűségre gondolsz?
ápr. 27. 22:00
 14/65 A kérdező kommentje:

Itt most hirtelen azt mondjátok, hogy így nem gond meg úgy nem gond, de zárt ajtók mögött mást szavaltok.

De mindegy is nekem. Elvégre mindannyiunk szemét a kukacok fúrják majd.

ápr. 27. 22:02
 15/65 anonim ***** válasza:
59%
Hülyeség! Voltam már szűz lány tanítója. És ha úgy adódik még lennék is. F.
ápr. 27. 22:05
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Abszolút nem elítélendő. Az már viszont kimondottan az, ahogy az a srác, valamint a magát legjobb barátnődnek hazudó csaj bánt veled.

Az ilyen embereket messze kerüld el, és csak azokkal foglalkozz, akik normálisak. Elhiszem, hogy nem sok van, én férfiként tapasztalom ezt, hogy sajnos a legtöbb ember egy nagy nulla, de ennek ellenére nem szabad sem feladni, sem pedig magadban kárt tenni.

Normális csajnak tűnsz, aki sajnos rossz embereket fogadott a bizalmába, de ha kicsit jobban megválogatod, kikben bízol meg, biztosan találsz majd olyat, aki érted lesz oda, nem pedig a "hibáiddal" foglalkozik majd :)

ápr. 27. 22:13
 17/65 A kérdező kommentje:
Itt a folytatása. No, mind1
ápr. 27. 22:28
 18/65 anonim ***** válasza:
71%

Az mondjuk komoly tőled, hogy leírod a traumáid és a gondjaid, amivel egy jóérzésű emberben empátiát váltasz ki (bennem is). Ezek az emberek bíztatnak téged, leírják a véleményüket, te meg azt írod, hogy kétszínűek.

Akkor minek írtad ide le?

Mit vártál, hogy majd jönnek gyk-s faszok és ide trollkodnak, miután leírtad öngyilkos akartál lenni?

Inkább küld el az exbarátnődet a halálfaszára az összes többi sráccal aki cinkel. Aztán meg írj a 8-asnak.

ápr. 27. 22:29
 19/65 A kérdező kommentje:
Túl jól ismerem az embereket. Több nyelven beszélek és nem csak Magyarországon van ez. Az egész világban.
ápr. 27. 22:33
 20/65 anonim ***** válasza:
46%

Értem, te hát 8 milliárd embere átlagolsz az internetes tapasztalataidból, mikor az internet egy pöcegödör.

Miért is írtad ki a kérdést?

ápr. 27. 22:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!