Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor ezek szerint ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint ennyire elítélendő a szűzesség? Ennyire gáz, hogy 21 éves lányként még nem voltam senkivel?

Figyelt kérdés

Ez egy fajta ''rant'' lesz, mert tudom, hogy a társadalom elítéli a hozzám hasonlókat.

Tehát röviden magamról: 21 éves lány vagyok és sok mindenemmel nagyon elégedetlen vagyok és rengeteg gátlásom van és ezért nem merek lefeküdni senkivel. Továbbá hirsutismusban szenvedem és ennek hála minden nap borotválnom kell az egész testem, de ez kiütésekhez vezet, mert a bőröm nagyon érzékeny. Annyira zavarnak a gátlásaim, hogy már öngyilkos is próbáltam lenni.

Egyszer a redditen posztoltam egy képet magamról a sminkes subredditen és erre rám írt egy velem egykorú amerikai srác, hogy chatelni szeretne velem. Én hülye, mit sem gondolva, belementem. Beszélgettünk és elég jól ki is jöttünk egymással és aztán megkérdezte,hogy nem-e lenne kedvem videóhívásozni. Én vonakodva belementem. Alig 5 percet beszéltünk és már arra akart megkérni, hogy pólómat vessem le. Én nemet mondtam, de a srác tovább mondta, hogy vegyem le. Én ekkor megmondtam neki, hogy én nem erre számítottam. Azt hittem, hogy csak beszélgetni fogunk és, hogy én gátlásos vagyok és, hogy ilyesmit én még nem csináltam, meg hogy szűz is vagyok és erre letette. Majd jött az üzenet redditen, hogy én egy beteg liba vagyok. Mi az,hogy 21 évesen még nem b@sztam, stb. Blokkoltam a srácot.

Aztán nem régiben az ex legjobb barátnőmnek elmondtam azt, hogy szűz vagyok, mert nagyon faggatózott, hogy nekem miért nincs barátom meg stb. Persze a gátlásaimról is beszéltem neki. Még a hirsutisomról is, amit titokban igyekszem tartani mindenkitől,akitől lehet,mert rohadtul szégyenlem. Erre szétkürtölt a barátai és a barátnői között mindent, amit neki bizalommal elmondtam és nem szép dolgokat mondott a szűzességem kapcsán és a gátlásaim kapcsán. Ezeket mind mástól hallottam vissza.

És még történt velem egysmás, de mindegy. Nem fogom az összes esetet itt felvezetni.

Nem értem a szűzességben mi a gáz?

Kedves emberek, akik az önértéketeket ahoz kötitek, hogy hány nőben jártatok vagy,hogy hány férfi járt benneteket és azokat, akik szűzek elítélítek, emlékesztetni szeretnélek titeket arra, hogy ez a hú de frappáns ''teljesítmény'' rohadtul nem fog megmenteni attól, hogy úgy végezzétek mint akik még nem voltak senkivel: Kukac kajaként elhantolva.

Rant over.

ápr. 27. 20:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
66%

Nézd, kérdező: ha te ezt élvezed, lehet itt huzakodni azokkal, akik segíteni jöttek. Elég perverz élvezet, de te tudod.

Ha viszont nem, akkor első lépésként rá kellene jönnöd, hogy NEKED kell változtatni! A világ nem fog megváltozni a kedvedért - akár jó most, akár rossz, ilyen marad.

És az állapotod súlyossága alapján ehhez pszichológus is kell, mindenképpen.

ápr. 28. 13:48
 42/65 A kérdező kommentje:
Antiszociális? Ja, qrvára mindig velem van a baj. De jól van.
ápr. 28. 13:50
 43/65 A kérdező kommentje:
Voltam már agykurkásznál. Nem egyszer. Haszontalanok.
ápr. 28. 13:51
 44/65 anonim ***** válasza:
67%
Igen veled van. Ha mindenki szembejön az autópályán akkor te vagy rossz sávban..
ápr. 28. 13:51
 45/65 anonim ***** válasza:
60%

Igen, valóban veled van a baj. Mással is, csak őrajtuk te nem tudsz segíteni. Meg gondolom, nem is akarsz, gyűlölöd az embereket.

A saját sorsod tudod csak megváltoztatni.

Ha idáig nem sikerült, akkor is csak ez lehet a megoldás. Keress jobb pszichológust!

Vagy egész életedben szenvedni akarsz?

Ezt is lehet, de nem hiszem, hogy erre vágysz. Ha beteg vagy, azt gyógyítani kell, és ha idáig 3 orvos nem volt rá képes, akkor keress olyat, aki képes.

Magadtól sajnos nem leszel jobban, sőt: csak egyre rosszabbul leszel.

Minél idősebb leszel, annál nehezebb lesz, szóval most érdemes csinálni!

ápr. 28. 14:02
 46/65 anonim ***** válasza:
70%
Damn, itt kajak nagy a baj
ápr. 28. 15:27
 47/65 A kérdező kommentje:
47, ahogyan nálad is.
ápr. 28. 16:27
 48/65 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, szerintem itt pályát tévesztettél.

EZ egy segítő oldal, itt a problémák megoldására koncentrálunk.

Te pedig kizárólag léleksimogatásra vágysz.

Ez az oldal nem neked való.

Nyiss egy blogot, ott te vagy az ISTEN. Ott azt írsz, amit csak akarsz, és azt tiltasz ki, akit nem szégyellsz. Ott mindig neked lesz igazad. Ott minden férfi mocskos lesz, és minden nő csak irigy lesz rád.

ápr. 28. 16:38
 49/65 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem elítélendő, főleg így, hogy ilyen abnormális testi jelenséggel élsz együtt, viszont a sok nyominak fogalma sincs arról, hogy mit élsz át. Nekem sincs, de én nem fogok klisés tanácsokat adni és eljátszani, hogy mennyire együttérzek aztán meg (ha nem tetszik a visszajelzés) visszajönni "belédrúgni".
ápr. 29. 19:15
 50/65 anonim ***** válasza:
61%
Az agyturkászok tényleg nem jók. Ez azért az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy 3 sem tudott segíteni. Ha csak olyan problémát tudnak segíteni megoldani, amit mi magunk is meg tudnánk, az nem nagy dolog. Meg hát a pszichológia azért messze áll az agysebészettől, szóval elvárható lenne, hogy jobban értsenek hozzá. Az árát persze elkérik egy alkalomnak, ami ma már 20.000 Ft alatt talán nincs is meg, aztán csak kidobod az ablakon azt a pénzt. Elbeszélgetni vele olyan dolgokról, amiket addig is tudtál? Hogy ilyenre képeznek valakiket, nem hiszem, hogy erre diplomát kéne adni. Sajnos én is tapasztalatból beszélek. Biztos van néhány kivétel, de irreális elvárás, hogy éveken keresztül pszichológusra költse az ember a pénzét, nem keveset, mire talál valakit, aki tényleg tud segíteni... ha tényleg van ilyen. Pszichológusok által előrángatott sablonokat mindenki elő tudna rángatni, ehhez nem kell szakembernek lenni.
ápr. 29. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!