Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akkor ezek szerint ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ezek szerint ennyire elítélendő a szűzesség? Ennyire gáz, hogy 21 éves lányként még nem voltam senkivel?

Figyelt kérdés

Ez egy fajta ''rant'' lesz, mert tudom, hogy a társadalom elítéli a hozzám hasonlókat.

Tehát röviden magamról: 21 éves lány vagyok és sok mindenemmel nagyon elégedetlen vagyok és rengeteg gátlásom van és ezért nem merek lefeküdni senkivel. Továbbá hirsutismusban szenvedem és ennek hála minden nap borotválnom kell az egész testem, de ez kiütésekhez vezet, mert a bőröm nagyon érzékeny. Annyira zavarnak a gátlásaim, hogy már öngyilkos is próbáltam lenni.

Egyszer a redditen posztoltam egy képet magamról a sminkes subredditen és erre rám írt egy velem egykorú amerikai srác, hogy chatelni szeretne velem. Én hülye, mit sem gondolva, belementem. Beszélgettünk és elég jól ki is jöttünk egymással és aztán megkérdezte,hogy nem-e lenne kedvem videóhívásozni. Én vonakodva belementem. Alig 5 percet beszéltünk és már arra akart megkérni, hogy pólómat vessem le. Én nemet mondtam, de a srác tovább mondta, hogy vegyem le. Én ekkor megmondtam neki, hogy én nem erre számítottam. Azt hittem, hogy csak beszélgetni fogunk és, hogy én gátlásos vagyok és, hogy ilyesmit én még nem csináltam, meg hogy szűz is vagyok és erre letette. Majd jött az üzenet redditen, hogy én egy beteg liba vagyok. Mi az,hogy 21 évesen még nem b@sztam, stb. Blokkoltam a srácot.

Aztán nem régiben az ex legjobb barátnőmnek elmondtam azt, hogy szűz vagyok, mert nagyon faggatózott, hogy nekem miért nincs barátom meg stb. Persze a gátlásaimról is beszéltem neki. Még a hirsutisomról is, amit titokban igyekszem tartani mindenkitől,akitől lehet,mert rohadtul szégyenlem. Erre szétkürtölt a barátai és a barátnői között mindent, amit neki bizalommal elmondtam és nem szép dolgokat mondott a szűzességem kapcsán és a gátlásaim kapcsán. Ezeket mind mástól hallottam vissza.

És még történt velem egysmás, de mindegy. Nem fogom az összes esetet itt felvezetni.

Nem értem a szűzességben mi a gáz?

Kedves emberek, akik az önértéketeket ahoz kötitek, hogy hány nőben jártatok vagy,hogy hány férfi járt benneteket és azokat, akik szűzek elítélítek, emlékesztetni szeretnélek titeket arra, hogy ez a hú de frappáns ''teljesítmény'' rohadtul nem fog megmenteni attól, hogy úgy végezzétek mint akik még nem voltak senkivel: Kukac kajaként elhantolva.

Rant over.

ápr. 27. 20:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
83%

Én 24 éves szűz srác vagyok és azt mondom igazad van teljesen. Én azt javaslom, hogy tanulj a dologból és ne mondjad el senkinek sem, max ha lesz esetleg srác és már oda kerültök, hogy lefeküdjetek, esetleg neki mondjad el, ha úgy érzed ez segít a dolgon. Különben meg csak rád tartozik és csak is rád. Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak.

Szerintem is írj a nyolcasnak, ez valami hormonális zavar ha minden igaz, én nem értek hozzá, de lehetséges hogy lehet rajta javítani! Kitartást!

ápr. 27. 22:40
 22/65 A kérdező kommentje:
Többször történtek velem hasonlók. Nem egyszer. Említettem is, csak nem akartam az összeset felvezetni.
ápr. 27. 22:41
 23/65 anonim ***** válasza:
75%

Most komolyan minek tetted fel a kérdést, ha mindenkinél jobban tudod?

Teljesen passzívan viselkedsz azokkal, akik bíztatnak. Nekem azaz érzésem, hogy kell a lelki simi neked. Nincs ezzel baj, csak akkor nem így kéne reagálni. De gondold így, szíved joga. Remélem egyszer megtapasztalod, hogy a világ nem csak seggfejekből áll!!

ápr. 27. 23:03
 24/65 A kérdező kommentje:
Pedig abból ál. Megérett a pusztulásra az emberiség. Én nem bánnám a harmadik világ háborút.
ápr. 27. 23:07
 25/65 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező neked mi bajod? Emberek tök empatikusan állnak hozzád, van aki a segítségét felajánlja a hirstuizmussal kapcsolatban stb, erre elkezdesz itt háborogni. Mi a baj? Azt szeretnéd hallani, hogy igen egy béna nő vagy mert szűz vagy és bizonytalan emberekkel? Vagy mi? Itt senki nem mondott szerintem neked olyat ami indokolja tőled ezt a reakciót.

Vagy ha szerinted mindenki hülye és csak te vagy helikopter, akkor ne írj ki ilyen kérdéseket gyk-ra, hiszen látszólag édes mindegy ki és mit felel neked rá, semmi sem jó a saját igazságodon kívül. En értem hogy 21 évesen még te sem vagy olyan tapsztalat, és lehet ugyan ilyen fiatal és még rosszindulatú emberekkel is hozott össze a sors, de itt a válaszolók zöme segíteni akart. Olvasd végig a válaszokat megint hátha akkor megérted.

ápr. 27. 23:14
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok lánynak hasonló a problémája, hogy mindig olyanokat fog ki, akik csak lefektetni akarják és csak ez számít nekik. Te is kifogtál rossz embereket, de hagyd őket figyelmen kívül.

Akkor veszted el a szüzességed, amikor akarod. Ha valaki ezen csámcsog, hogy te szűz vagy és miért vagy szűz, akkor az szánalmas, mert nem a te dolgaiddal kellene foglalkoznia, hanem a sajátjával. Annyira unatkozik, hogy a te magánéleteddel foglalkozik.

ápr. 27. 23:16
 27/65 A kérdező kommentje:

Ja segíteni akartak... Én meg Joe Bidennel állok rokonságban!

Az álszent válaszaikkal akartak segíteni.

ápr. 27. 23:18
 28/65 anonim ***** válasza:
78%

Az álszent csak te vagy, hogy kiírsz ide egy kérdést aztán mindenkinek osztod az észt. :D A naplódba írjál akkor legközelebb, mert ott nem kell elolvasnod más emberek nézőpontját a dolgaidról, és akkor nem kell senkivel veszekedned sem online.

Bár azt még mindig nem tudtuk meg, hogy azért mert téged hulyekkel hozott össze a sors, az miért jelentené azt, hogy az itteni válaszolók is olyanok, vagy épp álszentek. De érvelni nem tudsz csak a saját igazad fújni meg mondani hogy megérett az emberiség a pusztulásra (wtf) meg hogy harmadik világháború, szóval nem is erőltetem.

ápr. 27. 23:25
 29/65 A kérdező kommentje:

Még is mi ellen kellene érvelnem 28???

Talán fiatalabb vagyok mint ti, de jól tudom, hogy milyenek az emberek.

És igen, az emberiség igen csak megérett arra, hogy kipusztuljon.

ápr. 28. 08:08
 30/65 anonim ***** válasza:
72%
Ha mindent ilyen jól tudsz, akkor nincs szükség a kérdésedre sem ugye? :) Zsenipalánta.
ápr. 28. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!