Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyi idő szexmentess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyi idő szexmentesseg után lesztek frusztráltak?

Figyelt kérdés

Utolsó szextől számítva eltelt 2 het akkor már jelentkezik nálatok?

Illetve látszik rajtatok h nem szexeltetek már 1 ideje? Hogy viselkedtek olyankor?

ápr. 24. 13:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
6 os mit neem értesz? Nem szexeltel mondjuk 1 hónapja, h viseled látszik,rajtad h frusztrált vagy, észre lehet e venni 1 férfin pl munkahelyen h nem szexel
ápr. 24. 13:49
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem észrevehető a dolog
ápr. 24. 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Álszentek vagytok
ápr. 24. 13:54
 14/26 A kérdező kommentje:
12 hogy lehet észrevenni?
ápr. 24. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Ti pofáztok az inceleknek
ápr. 24. 13:59
 16/26 anonim ***** válasza:
68%
De hogy vehető észre, hogy nem kaptok puncit?
ápr. 24. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:
Odamész és megkostolod a faszát, hogy van-e punci zamata vagy nincs... Ilyen egyszeru ez
ápr. 24. 14:17
 18/26 October15 ***** válasza:
Kinek hogy. Engem pl. nem zavar annyira, hogy frusztrált legyek tőle. Nyilván jó ha van de azért nem megy a kukába a személyiségem mert éppen nincs. Kapásból én nem nagyon ugrálok kapcsolatból kapcsolatba szóval bőven elmegy az idő mire úgy vagyok vele, hogy akkor mostmár oké vagyok keresgélni.
ápr. 24. 14:22
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

11, azt nem értem, hogy miért a punci kell, miért nem az orgazmus. Ha frusztrált vagyok, végigmaszturbálom a délutánt, és szép a világ.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, ki meddig bírja kaja nélkül, de a kaja csak a főtt étel, amit más készít el neked.

ápr. 24. 14:36
 20/26 anonim ***** válasza:
56%

...most már soha.

Üdv Józsi bácsi, 87 éves

ápr. 24. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!