Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legbiztonságosabb dolog az életben az aki szexmentes életet él?
Persze, ezert van sok gyermekmolesztalo katolikus pap :) szeretik ha a kis ministransok handjobolnak nekik
Mondjuk a papokat is elviszi a rak...
Nem tudom mi a biztonsagos es mi nem, de azt biztosra tudom hogy anyukadnak sulyos problemai vannak. Gondolom apukad felrekurt, vagy lelepett, vagy valami hasonlo ami miatt o meg besokallt. Azt mondom vagy koltozz el, vagy valahogy probald nem meghallgatni a hulyesegeit. Magatol nem tud feldolgozni valamit es ezert mondogatja ezt. Szakemberre lenne szuksege, de godnolom nem akar elmenni...
Édesanyád beteg. Mikor te készültél is ezen gondolkozott közben, hogy apád farka hol merre járt már őelőtte?
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel szerintem, ne tedd tönkre ezzel a saját szexuális életedet. Ez az egy életed van és ez túl fontos örömforrás ahhoz, hogy az ő mentális problémája miatt lemondj róla.
Erről beugrik az a régi kép, amikor csávókám épp vágja le a farkát "No écc!" felkiáltással.
De amúgy ki hogy áll hozzá - változó. Az én anyám azután, hogy rájött, hogy nincs olyan, hogy szerelem (pár éve), csak szeretőivel van, és teljesen jól teszi, mivel szerelem tényleg nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!