Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legbiztonságosabb dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legbiztonságosabb dolog az életben az aki szexmentes életet él?

Figyelt kérdés
Anyám a szexet egy undorító dolognak tartja, ennek hangot is ad. Azt mondja annak tuti semmi baja nincs, aki nem feküdt le soha senkivel. Azóta nem jó az egészségem mióta szexuális életet élek. Pedig ez nem igaz, mert el nem múló vérzéssel, már voltam gimisként is gondjaim. Jelenleg még nem derült ki a rákszűrésem eredménye, de anyám azt mondta ha rossz lesz, akkor azonnal dobjam ki a barátomat. Meg mikor szexelünk is beleszoktam abba gondolni, nehogy valamit összeszedjek a barátomtól. Azt mondja hogy van gusztusom a barátomhoz, mikor ki tudja a farkával kikkel járt benne előttem.
2021. szept. 3. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Anyad kuld pszichológushoz es te is menj el egyhez.
2021. szept. 3. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Ezt a kamu szart.
2021. szept. 3. 13:33
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Persze, ezert van sok gyermekmolesztalo katolikus pap :) szeretik ha a kis ministransok handjobolnak nekik

Mondjuk a papokat is elviszi a rak...

Nem tudom mi a biztonsagos es mi nem, de azt biztosra tudom hogy anyukadnak sulyos problemai vannak. Gondolom apukad felrekurt, vagy lelepett, vagy valami hasonlo ami miatt o meg besokallt. Azt mondom vagy koltozz el, vagy valahogy probald nem meghallgatni a hulyesegeit. Magatol nem tud feldolgozni valamit es ezert mondogatja ezt. Szakemberre lenne szuksege, de godnolom nem akar elmenni...

4/12 anonim ***** válasza:
97%

Édesanyád beteg. Mikor te készültél is ezen gondolkozott közben, hogy apád farka hol merre járt már őelőtte?

Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel szerintem, ne tedd tönkre ezzel a saját szexuális életedet. Ez az egy életed van és ez túl fontos örömforrás ahhoz, hogy az ő mentális problémája miatt lemondj róla.

5/12 anonim ***** válasza:
97%
Te felnott vagy es meg mindig edesanyad magyarazza neked, hogyan mukodik a vilag? Te meg elhiszed neki? Szemed nincs, vagy mi?
2021. szept. 3. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Édesanyád komoly mentális problémákkal küzd és úgy tűnik sajnos ezeket rád is átvetítette :( Pszichológust javasolnék.
2021. szept. 3. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

Erről beugrik az a régi kép, amikor csávókám épp vágja le a farkát "No écc!" felkiáltással.

De amúgy ki hogy áll hozzá - változó. Az én anyám azután, hogy rájött, hogy nincs olyan, hogy szerelem (pár éve), csak szeretőivel van, és teljesen jól teszi, mivel szerelem tényleg nem létezik.

2021. szept. 3. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az állítólagos endos beteg?
2021. szept. 3. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyukádat hogy születtél
2021. szept. 3. 15:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az endós.
2021. szept. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!