Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszalasztottam egy esélyt, hogy közelebb kerüljek egy férfihoz, akire nagyon rá vagyok kattanva. Szerintetek végleg elúszott a dolog?
Figyelt kérdés
Nagyon csendes vagyok, és keveset beszélek nehogy hülyeséget mondjak. Most a munkatarsam (akiért odavagyok) elég közvetlenül beszélt velem amikor találkozunk, sokmindent szoba került, de én mindig leblokkoltam és utána rágódtam azon, hogy miket lehetett volna mondani.
Gondolom ő le is írt már végleg kukának.
Ritkán találkozunk amúgy, akkor is többnyire munkáról beszéltünk eddig. Na meg 10-15-20 évvel idősebb is a férfi 40-50 körül lehet.
2021. aug. 26. 20:25
1/4 anonim válasza:
Nyugi, ha tetszel neki, akkor lépni fog úgyis! Ha meg passzív marad, az is egy jel. Persze nyilván kéne flörtölnöd vele, hogy ez kiderüljön, apró bókok (jó az inged, jól áll, tök jó fej vagy, stb.), elejtett megjegyzések (meginnék veled egy kávét), stb.
2/4 anonim válasza:
Ha egy helyen dolgoztok, csak lesz még esélyed... Tanulj a hibádból, legközelebb szedd össze magad!
3/4 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy kérdező!
Nyugi, egy ilyen helyzetben utólag mindenki rágódik, hogy mit kellett volna mondani. Vagy, hogy mit nem.. :D Így izgalmas.
Mosolyogj rá mindig! Ejts el apró bókokat! (Ahogy azt már írták is)
Hajrá! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Most várhatok ra egy hetet, hogy lássam mo lesz. De tuti hűvösen fog viselkedni :(
2021. aug. 27. 20:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!