Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire beteg dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire beteg dolog?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy hasonlítok az exem exére. Ugyanolyan hosszú szőkésbarna haj, világos zöld szemek, ugyanaz a kedves arc, ugyanolyan munkakörben dolgozunk.

Állítólag az előző lányba nagyon szerelmes volt évekig, viszonzatlanul, végül összejöttek, de a csaj kidobta. Aztán velem csak játszadozott és elérte, hogy beleszeressek, majd közölte nem én vagyok az, aki kell neki.

2021. aug. 20. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Pótlék voltál, ez nem kérdéses.
2021. aug. 20. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Úgy látszik, ez a típus jön be neki külsőre, de minden hiába, ha belső vonzalom nem alakul ki nála. Ez van. Aki külsőre bejön, még nem biztos, hogy illik is hozzád. Megpróbálta, de nem sikerült az exednek veled.
2021. aug. 20. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem próbálta meg, csak használt.
2021. aug. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!