Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legbiztonságosabb dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legbiztonságosabb dolog az életben az aki szexmentes életet él?

Figyelt kérdés
Anyám a szexet egy undorító dolognak tartja, ennek hangot is ad. Azt mondja annak tuti semmi baja nincs, aki nem feküdt le soha senkivel. Azóta nem jó az egészségem mióta szexuális életet élek. Pedig ez nem igaz, mert el nem múló vérzéssel, már voltam gimisként is gondjaim. Jelenleg még nem derült ki a rákszűrésem eredménye, de anyám azt mondta ha rossz lesz, akkor azonnal dobjam ki a barátomat. Meg mikor szexelünk is beleszoktam abba gondolni, nehogy valamit összeszedjek a barátomtól. Azt mondja hogy van gusztusom a barátomhoz, mikor ki tudja a farkával kikkel járt benne előttem.
2021. szept. 3. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mikor anyukád fiatal volt, nem beszéltek ennyit a szexualitásról, csak el kellett fogadni, hogy ezt csinálni kell, mert a férj akarja, gyerek meg kell.

Ma már tudjuk, hogy többfajta vonzalom van, mint hinnénk. Anyukád valószínűleg aszexuális, azon belül is "sex repulsed", undorítja a szex. Guglizd meg, ha tudsz angolul, úgy több mindent találsz.

Én is nemrég jöttem rá dolgokra magammal kapcsolatban. Nyilván nem mindenki fogadja el. Eddig azt hittem, hogy finnyás vagyok és nem tetszik senki, de redditen sok emberrel találkoztam, és nagyon jó, hogy van, aki magyarázkodás nélkül megért.

2021. szept. 3. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:

"Anyám a szexet egy undorító dolognak tartja"

Teged meg a kaposztaban talalt?

37F incel

2021. szept. 4. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!