Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik szeretnének szűzként meghalni, és ez feltett céljuk? Ha igen, akkor mi okból?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok, az az életcélom, hog szűz maradjak, és mivel rosszul is nézek ki, szerencsére ebben könnyű dolgom van, nem is keresnek a lányok, haladok a célom felé.

25/F

2022. aug. 9. 21:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Gyere holnap is.

Ma is alig kérdeztél.

2022. aug. 9. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szép cél ,sok sikert hozzà 😄
2022. aug. 9. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj el papnak.
2022. aug. 9. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem azért, mert ez a célom, hanem mert csúnya és kövér vagyok.
2022. aug. 9. 22:52
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Nincs olyan baromállat aki szűzként akar meghalni. Maximum úgy sikerül neki.
2022. aug. 9. 22:54
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
csúnya és kövér +1
2022. aug. 9. 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

#1 voltam:

Ha ugyanennyi energiát fektetnèl pl a gyurasba, akkor tudnád javítani az esèlyeidet , de félek hogy pl mint az "egyszerű melós" kérdező esetében , valami hintàs , debillel van dolgunk , akinek írhatsz akármit , úgyis bejön megint bekèrdezi ugyanazt kb.

2022. aug. 9. 23:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem célom de megszoktam. És ha valamit megszokok azon nehezen változtatok. A nők meg nem fognak ágyba rángatni ha én nem hajtom őket.
2022. aug. 10. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ha teljesen elzàrkozol hogy szeressenek akkor szűz maradsz. Nekem úgy lett baràtnőm hogy nem hajtottam a csajokat és egyszerűen ràmìrt, baràtok lettünk majd ő mondta h többet is érez.. ennyi
2022. aug. 10. 08:16
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Szia, kérdésem lenne: ezeket a nézeteket a való életben is ugyanilyen nyíltan hangoztatod, baráti, családi, miunkahelyi körben?

Nem mindenki adonisz (ahogy a nők sem születtek egytől egyig szépségkiralynőnek), de érezz ra, hogy nem is ez az egyetlen szempont! Ráadasul sokat változtathatsz rajta, nem is beszélve a stílusodról.

2022. aug. 10. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!