Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik szeretnének szűzként meghalni, és ez feltett céljuk? Ha igen, akkor mi okból?
Én ilyen vagyok, az az életcélom, hog szűz maradjak, és mivel rosszul is nézek ki, szerencsére ebben könnyű dolgom van, nem is keresnek a lányok, haladok a célom felé.
25/F
Gyere holnap is.
Ma is alig kérdeztél.
#1 voltam:
Ha ugyanennyi energiát fektetnèl pl a gyurasba, akkor tudnád javítani az esèlyeidet , de félek hogy pl mint az "egyszerű melós" kérdező esetében , valami hintàs , debillel van dolgunk , akinek írhatsz akármit , úgyis bejön megint bekèrdezi ugyanazt kb.
Szia, kérdésem lenne: ezeket a nézeteket a való életben is ugyanilyen nyíltan hangoztatod, baráti, családi, miunkahelyi körben?
Nem mindenki adonisz (ahogy a nők sem születtek egytől egyig szépségkiralynőnek), de érezz ra, hogy nem is ez az egyetlen szempont! Ráadasul sokat változtathatsz rajta, nem is beszélve a stílusodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!