Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más 30 körüli, férjezett nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 30 körüli, férjezett nők is szeretnének még tetszeni a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Még nincs gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt.

Néha olyan jól esik ha látom, hogy tetszem vkinek,és látom, hogy figyel némelyik férfi. Persze a flörtig már nem megyek el.

Emiatt bűntudatom van, de az önbizalmam az 0,ezért néha olyan jó érzés.

2022. febr. 5. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Valami nem jó otthon,hogy nincs önbizalmad?
2022. febr. 5. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Szuper kapcsolat lehet, de lesz még rosszabb is...
2022. febr. 5. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Persze, sőt félre is kurnak, jópár ilyen nőhöz volt már szerencsém
2022. febr. 5. 18:55
 4/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
90%

Boven nem vagyok meg 30, de mi lassan 10 eve egyutt.

Rajong eleget ertem az uram, nekem kellemetlen lenne, ha latnam, tetszem valakinek.

Nem mastol varom a visszaigazolast, a ferjemnek akarok tetszeni, meg magamnak.

2022. febr. 5. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hogy szeretnék.

Attól, hogy férjnél vagyok, elmúltam 30 (+ nekem gyerekeim is vannak), még nem szűntem meg nőként funkcionálni....

2022. febr. 5. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Szeretnének persze. Munkahelyemen elég csak bókolni a nőknek, majd elolvadnak. Utána meg már ők keresik a társaságom. Az uruk már le se szarja némelyiket, talán félre is dug. A nőhöz meg nem szólt senki 2 jó szót egy ideje. Örömmel jönnek be a munkába. Új haj, új ruha. Simán lehet vinni a legtöbbet alkalmi szexre.
2022. febr. 5. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Van olyan képzeld, hogy az uruk ahogy te fogalmazol igenis foglalkozik vele, dícséri kedvében jár és mégis kell a külső inger. Hát igen ez a megoldás hogy két jó szó után már d*god, ami nem a te kvalitásaid miatt van hanem azért mert max kell a pezsgés. Kérdés hogy az ilyen nő ki a fas*nak kell társként. Az alkalmi szex meg hány életet tönkre tehet. Ostoba aki ezt legalizálja. Szánalmas ez a munkahelyi kurj*nk meg ott valakit akinek éppen nem a legjobb a kapcsolata, mert viszket ott. Ebből a simán viszedből komoly bajod is lehet de ezzel persze senki nem foglalkozik, ha 1x megütöd a bokád emiatt elgondolkozol h megéri-e.
2022. febr. 5. 19:47
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

ajjajj az alap probléma az, ha az adott nő elhagyja magát.

Ezért lesz egyre kevesebb szex...elhízik, elhanyagolja a testét, a külsejét....és persze azt hiszik az emberek, hogy a "szeretet" felállítja a férfi farkát....hát ez nem így működik.

#4-re "nekem kellemetlen lenne, ha latnam, tetszem valakinek" ---> ez azért így elég butaság nem? :) attól, hogy egy nő foglalt attól még mások is látják és másoknak is tetszik.

Vagy elcsúnyúlsz inkább te is ha kapcsolatban vagy? :)

Az embernek ha kapcsolatban is van, magára és a párja miatt is igényesnek kell lennie illetve maradnia. Ez nagyon sok kapcsolatot megront.

2022. febr. 5. 19:59
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nekem nem ad semmit a nőiességemhez, hogy egy fasz megdugna. Inkább elrontja a napom.
2022. febr. 5. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:

De ezt nem szabhatod meg..furcsa a gondolkodásod :)

elmegy melletted 100 ember naponta és azt akarod, hogy senki rád se nézzen? vagy elmész strandra ott se merjen senki odanézni? Nők és férfiak is meghnéznek másokat és tetszenek nekik mások is attól függetlenül, ohgy van valakijük.

Van egy Subarum de attól még jól néz ki azaz Audi

2022. febr. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!