Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 30 körüli, férjezett nők is szeretnének még tetszeni a férfiaknak?
Még nincs gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt.
Néha olyan jól esik ha látom, hogy tetszem vkinek,és látom, hogy figyel némelyik férfi. Persze a flörtig már nem megyek el.
Emiatt bűntudatom van, de az önbizalmam az 0,ezért néha olyan jó érzés.
Boven nem vagyok meg 30, de mi lassan 10 eve egyutt.
Rajong eleget ertem az uram, nekem kellemetlen lenne, ha latnam, tetszem valakinek.
Nem mastol varom a visszaigazolast, a ferjemnek akarok tetszeni, meg magamnak.
Persze, hogy szeretnék.
Attól, hogy férjnél vagyok, elmúltam 30 (+ nekem gyerekeim is vannak), még nem szűntem meg nőként funkcionálni....
ajjajj az alap probléma az, ha az adott nő elhagyja magát.
Ezért lesz egyre kevesebb szex...elhízik, elhanyagolja a testét, a külsejét....és persze azt hiszik az emberek, hogy a "szeretet" felállítja a férfi farkát....hát ez nem így működik.
#4-re "nekem kellemetlen lenne, ha latnam, tetszem valakinek" ---> ez azért így elég butaság nem? :) attól, hogy egy nő foglalt attól még mások is látják és másoknak is tetszik.
Vagy elcsúnyúlsz inkább te is ha kapcsolatban vagy? :)
Az embernek ha kapcsolatban is van, magára és a párja miatt is igényesnek kell lennie illetve maradnia. Ez nagyon sok kapcsolatot megront.
De ezt nem szabhatod meg..furcsa a gondolkodásod :)
elmegy melletted 100 ember naponta és azt akarod, hogy senki rád se nézzen? vagy elmész strandra ott se merjen senki odanézni? Nők és férfiak is meghnéznek másokat és tetszenek nekik mások is attól függetlenül, ohgy van valakijük.
Van egy Subarum de attól még jól néz ki azaz Audi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!