Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik szeretnének szűzként meghalni, és ez feltett céljuk? Ha igen, akkor mi okból?
Én ilyen vagyok, az az életcélom, hog szűz maradjak, és mivel rosszul is nézek ki, szerencsére ebben könnyű dolgom van, nem is keresnek a lányok, haladok a célom felé.
25/F
#7: "Ha ugyanennyi energiát fektetnèl pl a gyurasba, akkor tudnád javítani az esèlyeidet , de félek hogy pl mint az "egyszerű melós" kérdező esetében , valami hintàs , debillel van dolgunk , akinek írhatsz akármit , úgyis bejön megint bekèrdezi ugyanazt kb."
Szoktam edzeni, kondizni is, szeretem a sportot, a testalkatom szerintem nem rossz, csak csúnya vagyok. De annyira nem érdekel, az intellektuális dolgok jobban izgatnak, csak a nőket meg nem az érdekli, hanem a kinézet. Na meg a péniszméret, abban se jeleskedem.
De nem gond. Csak így könnyebb elérni a céljaimat, mintha jó pasi lennék, szóval tulajdonképpen örülök is neki. Persze, kicsit csalás, mert így túl egyszerű, de ez van.
#10: "Szia, kérdésem lenne: ezeket a nézeteket a való életben is ugyanilyen nyíltan hangoztatod, baráti, családi, miunkahelyi körben?"
Igen, általában, a régebbi ismerőseim kifejezetten erről ismernek, része a személyiségemnek a szüzesség, ezért sem adnám fel. Új ismerősöknél már igyekszem nem ezzel nyitni, de ha feljön a téma a nőkről, szexuális irányultságról, akkor elmondom, mit gondolok.
Hát persze, adonisz nem lehet mindenki, de én kifejezetten rosszul nézek ki,és nem testalkatra, nincs rajtam felesleg egy gramm se, egyre izmosabb vagyok, mert edzem, csak az arcom nagyon ronda, hogy bottal se nyúlnának hozzám a lányok, és kis mérettel vagyok megáldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!