Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élők. Ti is szexmentes életet éltek?
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok a kérdésemre!
Azért remélem elolvastátok ,hogy már 50 éves vagyok. Azért az nagyon nem mindegy. Bár ez nagyon meglep, hogy tartós kapcsoltban ennyien élnek még szexuális életet. Ismerősi körben sem kifejezetten jellemző ez. (Egészséges, fitt emberekről beszélek.) Bár ez egy szexfórum. Kb. olyan mintha teniszmeccsen kérdeztem volna meg a közönséget , hogy ki szereti a teniszt. Az is félreérti aki a kérdést panaszkodásnak véli. Ez csak egy kérdés és megszoktam már ezt az állapotot. Szakítás emiatt? Azért azt remélem senki sem gondolja komolyan , hogy ötven évesen fogok Tinderezni, randizni. Az még poénnak sem túl jó.
Már 50? Én meg 47 és nő. Ettől még nem kell eltemetni magunkat. Pláne te, 8 éve... durva.
Én mondjuk 42 évesen tindereztem, bár az élettársammal anno nem a szex miatt szakítottunk.
De ha neked nem olyan fontos a szex, hogy ne tudd nélküle leélni a hátralévő életedet, az a te döntésed.
Nekm mondjuk ez az egy életem van. Én ezt a pár évet már szeretném jól eltölteni, nem kiszolgáltatva más kényének-kedvének.
34.
Oké, talán nem is az életkor függvénye mert szerencsére nem szoktak negyvennél többnek nézni de ez a 8 év ami már nemsokára 9 lesz ez nagyon nagy kihagyás. Ennyi idő alatt még egy simogatást sem kaptam úgyhogy fura szitu lenne.
Sajnálom
Én 47 évesen nem vagyok öreg hozzá
És még jó darabig nem is leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!