Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tartós kapcsolatban élők. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartós kapcsolatban élők. Ti is szexmentes életet éltek?

Figyelt kérdés
50 éves férfi vagyok. 15 éve élünk együtt a párommal. Egy kifejezetten jó és szeretetteljes kapcsolatban. 8 éve nincs szex köztünk. (A barátnőm az aki miatt abbahagytuk. Nincs szeretője és nem is fantáziál szexről.) Tartós kapcsolatban szerinte ez a természetes. (Külön szobában alvás, stb.)

2024. ápr. 23. 13:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
8 éve kufirc nélkül és csak most jut eszedbe, hogy ez nincs rendben? Mit csináltál eddig? 😂
2024. ápr. 23. 15:32
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Regota van parom es gyakran szexelunk
2024. ápr. 23. 16:13
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem természetes. Ez alberlet is lehet. Ha féltékeny, akkor miért nem adja oda magat? Ez önzés!" Másra ne is nézz, de én nem adom magamat!" Huhhhh!!!
2024. ápr. 23. 16:17
 24/45 anonim ***** válasza:
72%
Nemsokára 50 leszek, 23 éves házasok ,17 éve feküdtünk le utoljára.
2024. ápr. 23. 17:00
 25/45 anonim ***** válasza:
91%
Én is szexmentesen élek a pàrommal, szintén 8 éve szexmegvonással. A pasi vonja meg, faradtságra hívatkozva. Nyomi dolog ìgy élni. Kezdem utálni magam miatta nagyon. Undorítónak érzek mindent ami a férfi nemhez tartozó dolog. Ezt mind az adott adonisz alakította ki bennem. Gartaulálok a férfinemnek! Óriás taps érte. 👏 Köszönöm kérdező, hogy Te is bemutatod, hogy a saját nődhöz nem értesz. Pedig mindenkiből ki lehet hozni a vadmacskát. Az biztos. 😉
2024. ápr. 23. 18:39
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
4 éve együtt, 50+ vagyunk. Heti 2x biztos van, én többet is tudnék nőként, mert nekem nőtt a libidóm, de páromnak meg csökken (betegség is volt). De ez még jó így. Szexmentesen nem bírnám!
2024. ápr. 23. 18:56
 27/45 A kérdező kommentje:
25. Mindenkiből ki lehet hozni a vadmacskát? Ez ostobaság. Már ne haragudj. Utólag kiderült , hogy ezért vált el és az előző párja is ezért szakított vele. Már semmiféle szexuális fantáziája. Még tantra masszőrt is fizettem volna neki. Nem lett volna olyan lehetòség amire nem lettem volna nyitott. Egyébként valóban ki lehet hozni belőle a vadmacskát. Már a szex szó említésétől is idegrohamot kap. Szó szerint hozzáérmi sem lehet. Szexuálpszichológusról hallami sem akart. Annó már attól is boldog lettem volna ha megtudom, h szeretője van mert legalább tudnám, h van benne élet. De sajnos ő hideg mint a jég. Ezt kb. 2 éve elfogadtam. Sok barátnőm volt rlötte és nem ez volt egyáltalán a helyzet. Tulajdonképpen engem is aszexuálissá tett ez a helyzet.
2024. ápr. 23. 19:11
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Sztem csak aszex a nő

Beetetés volt aztán nulla szex

Ahogy előző hapsijával is

Én elválnék nőként is

2024. ápr. 23. 19:41
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem válsz el?
2024. ápr. 23. 21:32
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

23 éve együtt, 1 éve nincs szex. Potencia probléma, majd érzelmi elhidegülés is jött rá.

Na itt már tényleg lehet kérdezni miért vagyunk még együtt. A remény, talán vissza fordítható még, legalább az érzelmi rész.

2024. ápr. 23. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!