Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élők. Ti is szexmentes életet éltek?
#3 vagyok, ezek szerint nem lehet
Nem azt kérdeztem, hogy van e rá lehetőséged.
Azt nem értem, hogy mire féltékeny, ha Ő nem akar meg nem fontos neki?
Biztos vagy te abban, hogy nem volt/van mással?
Bár ez a része mindegy is.
Azért gondolom lakótársi dolognak, mert nem csupán szex nincsen, hanem ahogy írtad semmi más sem, nem különbözik semmiben egy jó lakótársi kapcsolattól, annyi hogy az anyagiak esetleg közösek
1,5 éve vagyunk együtt, heti legalább 4-5x van szex, és ezen kívül heti 5-6x orál. Összebújás, ölelkezés, naponta többször. Mindkettőnknek igénye van rá.
Párom 40F, én 27N
12. Nem lehet
100% biztos vagyok benne, hogy nincs és nem volt mással. Teljességgel lehetetlen.
Nincs semmilyen anyagi, vagyoni függőség köztünk.
Anyám és Élettársa 10éve vannak együtt, és 70évesek lassan.
Minden héten szexelnek még a szomszédok is hallják, tőlük tudom.
Ti inkább lakótársak vagytok nem?
Ha neked van igényedrá és nem akartok szétmenni érdemes keresned egy szeretőt, persze a társaddal megbeszélve.
Ja hogy az önkielégítés is undorító.
Biológiával nem annyira van tisztában az asszonyka. Jó, hogy a maszturbálásra nem féltékeny - de csak mert nem vesz róla tudomást.
Attól, hogy ő soha nem éhes, akkor te se legyél. Értem.
Jó nagy pacsker vagy, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!