Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet érezni, hogy valaki már régen szexelt, vagy ahhoz nagyon pronak kell lenni?
Hát az úgy van, hogy az éven még nem szexeltem (24N) ilyen-olyan okok miatt volt más dolgom is. Nem is nagyon hiányzik, de kíváncsi vagyok, hogy vajon lenne különbség így.
Bármiben, mennyire élvezem, mennyire szűk, fájna vagy sem, mennyire élvezném, lenne hüvelyi orgazmus vagy sem.
Hozzáteszem, hogy életemben eddig 2 emberrel szexeltem (mondjuk velük külön-külön huzamosabb ideig) és mindkettő tök átlag méretű volt.
Tuti izgulnál kicsit, hogy hosszú idő után megtörténik. Szűkebb lennél és nagyon élveznéd, ha jó a partner. Ilyenkor minden érzés 2x olyan intenzív, mintha 'benne vagy a rutinban'. Fájni nem hiszem hogy fog, nem kellene. Orgazmusod meg lehet, ha amúgy is képes vagy rá
Mondjuk függ minden attól is, hogy mekkora lesz a partner. A 2 szélsőséggel tud gond lenni. De az mondjuk mindig. Nem számít mennyi időt hagysz ki
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!