Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem lehet a baj, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj, hogy lelankad neki? Pedig nagyon régen szexelt bárkivel is.

Figyelt kérdés

Ex pasimmal még február környékén mentünk szét. Tehát majdnem fél éve. Nekem azóta lett egy szexkapcsolatom, ahol imádott a pasi, folyton dicsért odáig volt a testemért, tehát hatalmas önbizalmat szereztem. Viszont vele megszakadt a kapcsolat.

Ezzel az önbizalommal kerestem meg az exemet, hogy nincs e kedve "úgy" összefutni, nem-e hiányoznak a testiségek? Mondta hogy neki én voltam az utolsó tehát természetesen nagyon hiányzik neki, bele is mentünk...

Viszont, felállt neki de ahogy elkezdtünk szexelni lelankadt, és elég sok időbe telt mire félig megkeményedett, és kb 1 óra volt mire elélvezett. Már azon gondolkodtam közben hogy hagyjuk a francba.

Nem tudom fizikailag tetszem e neki, ez végig kérdés volt számomra amíg együtt voltunk, mert ő mindig vékonyabb lányokat nézett, én meg az előző partnerem miatt annyira felbátorodtam, hogy nem takargattam a testem egyáltalán. Bár régen sosem volt ilyen probléma. Régen volt lánnyal. Akkor mi lehetett vele? :(

Látszott rajta hogy zavarja és szégyelli, meg én is eléggé magamra vettem bár próbáltam nem kimutatni, sőt, végig mondogattam neki mennyire hiányzott és odavagyok a testéért, stb. de mégis a női hiúságomat bántja, hogy ez mi lehetett nála?

Vagy lehet megbánta?

2021. júl. 25. 01:45
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Vissza kell szoknia..

Létezhet hogy elszokik bármiféle érintéstől.

Kell még 1-2 alkalom, és menni fog.

2021. júl. 25. 02:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a leggyakoribb szexuális zavar, szinte mindig lelki háttere van. Talán van, akinek hihetetlen, de a férfiak is érző lények, az erekció pedig rendkívül labilis dolog, apró gondok is megzavarják. Nyilván bizonytalanul érezte magát, és ha teljesítménykényszere is volt, az a legnagyobb ellensége a jó erekciónak.

Nyugi, el fog múlni, és jól tetted, hogy bátorítottad.

2021. júl. 25. 02:48
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy régről ismerős dolgok tuti segítenek.

Illatok, ruhadarabok, amik anno tuti működtek, azok most is segíthetnek ez 100%

2021. júl. 25. 02:55
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is hasonló problémám volt, lankadt miközben csináltuk. Lelki eredetű probléma, csak mire rá jöttem hogy lelki addigra vége lett a kapcsolatnak. Pedig egy nagyon jó alakú és szép nő, rá gondolok most is merevedik.
2021. júl. 25. 04:09
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Sokat matyizott azóta és ennek még több idő kell mire rendbe jön.
2021. júl. 25. 06:55
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Több oka is lehet, lehet hogy előtte többször kiverte és már annyira nem kívánta, az is lehet hogy vissza kell szólnia, lehet lelki eredetű is, majd jobb lesz legközelebb
2021. júl. 25. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Bakker az exe vagy, nem is értem min csodálkozol. Kínos volt neki az egész szitu.
2021. júl. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!