Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az olyan emlékezetes szexemléketek, ami régen volt exsszel/egyéjszakással, és már sose jön vissza, de szívesen eszedbe jut?
Buli utan az exem es en kicsit sokat ittunk es a buli utan bele ment olyan dolgokba, amikbe sem elotte, sem utana soha... (elottem masztizott, oral szajba elvezessel es lenyelessel, cumi alatt vegig magat ujjazta, ilyenek) A legjobb az volt, hogy az latszott rajta, legyen akarmilyen mocskos is amit csinalunk, teljesen elvezi...
Erre az esetre sokat gondolok, bar azota mar van felesegem, gyerek, stb.. .
Igazabol legfokepp nem is azt szeretnem, hogy most tortenjen hasonlo azzal az exel (teljesen elkepzelhetetlen lenne, de nem is vagyom ra)
Igazabol azt sajnalom, hogy akkor nem "hasznaltam ki" a helyzetet tobbszor, mivel maskor is volt hasonlo becsiccsentett allapotban es maszott volna ram igy "durvulni" de en mindig ugy voltam vele, hogy masnap reggel en lettem volna a "xar" hogy nem alitottam le, meg oszinten nekem is rossz erzesem lett volna, mivel a baratnojevel (szinte menyasszonyaval) nem csinalja ezt az ember... (marmint hogy visszael a helyzettel)
Viszont nyilvan igy visszagondolva (nagyon durva volt a szakitasunk) megadtam volna neki minden egyes alkalommal, amikor akarta...:)
34F
@5,6
Nekem metamfetaminnal pörgetve volt egy gruppen élményem. A lányok nagyon imádták. Teljesen más szintre emeli az élvezetet.
Volt egy csajom, aki úgy szopott, hogy a lelkemet is kiszívta, ő sokszor eszembe jut :)
Néhány kaland van még, mindnek megvolt a maga varázsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!