Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok voltatok pajzán,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok voltatok pajzán, emlékezetes lánybúcsún? 🙂

Figyelt kérdés
Esetleg hallottatok ilyen történetet? Nekem van ilyen élményem, csajokkal szívesen "beszélgetek" róla. 😉

2021. jún. 4. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
A múltkori leánybúcsún,amin voltam,pajzánan monopolyztunk.
2021. jún. 4. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen tudjuk, leánybúcsús történetekre akarsz chatizélni :D
2021. jún. 4. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Élményed? Dehogy van neked!
2021. jún. 4. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Csak nem te voltál a chippendale?Mesélj!
2021. jún. 4. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az #1 történetét nem is lehet überelni. Még holnap is erekcióm lesz tőle.
2021. jún. 4. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Mi barátnőimmel csak legénybúcsúkról tudnánk mesélni:D valahogy lánybúcsús sztorik nincsenek. Talán mert még relatív fiatalok vagyunk. Viszont többször találkoztunk legénybúcsús társaságokkal, magyarokkal és külföldiekkel is. Volt, mikor az egész estét velünk töltötték.

Mit ne mondja kiábrándultam a férfiakból és a házasság intézményéből azok után, amiket én ezeken az alkalmakon láttam/tapasztaltam..

N

2021. jún. 4. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Eddig 3 lánybucsún voltam, sehol sem volt semmi izgalmas a piáláson, sikításon és hányáson kívül. Meg rengeteg fejfájás másnap.

Egyszer viszont véletlenül összefutottam legénybucsút tartó haverokkal, és hozzájuk csapódva elég érdekes élményekben volt részem. Pl. a lakásbuli rendelt q.va táncos hölgy erotikus tánca, ami konkrétan a széken ülő vőlegényen lovagolásban ért véget. igen, a pasik nagyon máshogy gondolják

2021. jún. 7. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem elég gusztustalan ezeknek a többsége. (Már, ha monogám kapcsolatokat veszünk alapul.) A fenti példák csak megerősítettek ebben.
2021. jún. 8. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Csak a filmekben van ilyen, amúgy az emberek többsége normális, monogám kapcsolatra vágyik.
2021. aug. 5. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Azert a kulfoldiek es ez esetben a britek tudnak am durvulni
2021. aug. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!