Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki régen szexelt és már nagyon kívánja?
Figyelt kérdés
És hiába masztizik nem elég, de túl válogatós és nem talál senkit?
Te rád igaz ez?
2020. jún. 12. 15:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
70 szavazat
1/19 anonim válasza:
Pénteken volt szex, de ettől még nagyon kívánom :D
2/19 anonim válasza:
Még nem csináltam olyat, de nem érzem azt, hogy létszükség lenne. El vagyok magamnak, ha rám jön, kicsapom, de szerencsére egyre ritkábban fordul ez elő.
3/19 anonim válasza:
Tavaly szeptember óta nem szexeltem, szóval igen. Mondhatni szó szerint tele van a tököm.. 😅
4/19 anonim válasza:
Igen van, de nem itt keresnék rá embert. Eddig csak befürödtem velük:(
5/19 anonim válasza:
Én rég szexeltem, de nem is kívánom. Legalábbis itthon nem. 47
6/19 anonim válasza:
Én 2 napja szexeltem, mégis nagyon kívánom...
7/19 anonim válasza:
6 éve, de egyáltalán nem vagyok válogatós.
8/19 anonim válasza:
Fél éve nem szexeltem, nagyon kívánom, napi 2-3 alkalommal kicsapom de a vágy nem csillapodik. Nem vagyok válogatós, de így sem találok senkit
22F
10/19 zolt66 válasza:
Pár éve én sem szexeltem, maszti szinte naponta , de szex valahogy jobb lenne,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!