Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy egy 31 éves nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy 31 éves nő nem emlékszik pontosan az összes partnerére?

Figyelt kérdés
A barátnőm elmondása szerint 12-15 férfival volt, amit nem bírok megérteni. Mi az, hogy +/- 3?? Ez nekem amúgyis egy elég nagy szám, de akkor sem tudom megérteni, hogy felejthet el valaki bárkit is, akivel lefeküdt. Én csak 4 lánnyal voltam életem során, de ha 20+ lenne akkor is pontosan tudnám, hogy kik voltak.

2024. ápr. 9. 08:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
35%

Én nem bíznék meg egy ilyen cafkában... ráadásul hazudik, mint a vízfolyás!

Gondold át a jövőt illetően a dolgokat.

2024. ápr. 9. 12:50
 32/42 anonim ***** válasza:
31%
Semmi baj nincsen csak nem kell elvenni ennyi.
2024. ápr. 9. 12:51
 33/42 anonim ***** válasza:
56%
Sosem kérdezném , max egyszer, vagy kétszer, de miért lesz az jobb, ha mindegyikre emlékszik? Engem az érdekelne, milyen a jelenben, vagy milyen a jövőben.. Én is voltam "rossz" lányokkal, de akivel nem volt nagy élmény, vagy laza kapcsolatban ha felejtős volt, lehet nem emlékeznék most rá, akivel jó volt, vagy többször voltam, rá meg élénkebben emlékszem.. Volt olyan is, hogy én sem voltam józan, felhívtam magamhoz a callgirlt, és a végére bealudtam, a második menetnél, arra ébredtem csak fel, hogy eltűnt.
2024. ápr. 9. 13:22
 34/42 anonim ***** válasza:
78%
Azért nektek pasiknak sem lehet ám megfelelni. Olyan nő kell, aki csak 1-2 pasival volt, de nem azért, mert ronda, hanem szép és vonzó legyen, csak ne adja oda magát könnyen. Kivéve nektek persze. Tehát legyen önmegtartóztató, de ne prűd, legyen bevállalós, viszont mégse élvezze annyira, hogy nagy szerelem nélkül le merjen feküdni bárkivel is. Mert a végén még sok lesz a szám, amit mondani kell. Ja, és írjon listát, mert mindenkire emlékeznie kell, és a következő delikvensnek pontosan be kell tudjon számolni. Kivéve arról, hogy melyiknek mekkora pélója volt, mert az fájó lehet. Erre is legyen figyelemmel. Ja, és jobb sem lehet senkivel, mint az aktuális partnerrel, a jegyzetből célszerű ezt is kihagyni.
2024. ápr. 9. 14:09
 35/42 anonim ***** válasza:
10%
Még tiszta szerencse, hogy nőknek egyáltalán nincsenek elvárásai.
2024. ápr. 9. 14:16
 36/42 anonim ***** válasza:
69%
Én igaz férfi vagyok de szerintem normális. Én se tudom pontosan mennyi partnerem volt 27 évem alatt. De persze ha nagyon gondolkodnék biztos össze tudnám számolni. De őszintén ,kit érdekel?
2024. ápr. 9. 14:45
 37/42 anonim ***** válasza:
76%
#34 jól összefoglaltad, pacsi :D a fasziknak semmi se jó, sehogy se, és mindig a nő a hibás, ri.anc, nagy elvárású. De a kérdező biztos egy csiszolatlan önmegtartóztató gyöngyszem, azért volt eddig csak 4 nő az életében.
2024. ápr. 9. 15:34
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már nem biztos, hogy tudnád. Ez a nő csak szexelt, azért nem emlékszik. Lehet, közben még részeg is volt.
2024. ápr. 10. 18:34
 39/42 anonim ***** válasza:
75%

Én sem emlekszem rá mennyi volt. Az erre irányuló kérdésre kétféle válasz szokott lenni.

1: "Te vagy a harmadik...", 2: "Semmi közöd hozzá", értelemszerűen a pasitól és szitutól függ ki melyiket kapja. Akit ez miatt nem érdeklek, az nekem tesz szivességet vele, sötét pasikra nincs szükségem.

2024. ápr. 10. 18:59
 40/42 anonim ***** válasza:
6%

Inkább nem szimpatikus. Hosszabb távra nem terveznék vele. Aki nem fekszik le fűvel-fával, az 60 évesen is tudni fogja, mennyi az annyi. Nekem ez azt üzeni, hogy a szex időnként csak egy kis olcsó időtöltés neki, személytelenül. A nagyon könnyűvérűekre jellemző, hogy fiatalon se tudják már, hány partnerük volt. Az ilyenek később nagyobb eséllyel lépegetnek félre.

Amúgy ezt nem kell megkérdezni. Egyrészt sokan hazudnak erről, tehát ellenőrizhetetlen. Másrészt aki nem könnyűvérű, azt azért hosszabb ismeretség után lehet érezni. Aki nem ugrál egyik ágyból a másikba, az nagy eséllyel régebben se tette ezt. Komoly kapcsolatot úgyis jó esetben hosszabb ismeretség után köt az ember, de ha csak laza szexelés a cél, akkor nem számít (gumit azért húzzon valaki, mert nagyobb eséllyel nemi betegek az ilyenek).

2024. ápr. 10. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!