Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy egy 31 éves nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy 31 éves nő nem emlékszik pontosan az összes partnerére?

Figyelt kérdés
A barátnőm elmondása szerint 12-15 férfival volt, amit nem bírok megérteni. Mi az, hogy +/- 3?? Ez nekem amúgyis egy elég nagy szám, de akkor sem tudom megérteni, hogy felejthet el valaki bárkit is, akivel lefeküdt. Én csak 4 lánnyal voltam életem során, de ha 20+ lenne akkor is pontosan tudnám, hogy kik voltak.

2024. ápr. 9. 08:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%
Azért smárolni meg dugni nem egészen ugyan az :D
2024. ápr. 9. 08:53
 12/42 xKakashix ***** válasza:
100%
Nyilván volt neki közte egyéjszakás, ez a +-3 felejthető kaland lehetett, de lehet ez több is, kevesen vallják be a valós számot.
2024. ápr. 9. 08:53
 13/42 anonim ***** válasza:
83%
Mert már ők maguk sem tudják, hogy hánnyal voltak.
2024. ápr. 9. 08:54
 14/42 anonim ***** válasza:
73%

Én annak az exemnek a nevére sem emlékszem akivel 8 hónapig jártam :D

És nem tartom számon a partnereket sem. Én is 10 körül vagyok, de nem mind hagyott bennem akkora nyomot, hogy emlékezetes legyen.

31F

2024. ápr. 9. 09:10
 15/42 anonim ***** válasza:
87%

Én pasi vagyok 44 éves és tavaly még nem volt 20, az addigi csajokat is nehéz volt összeszámolni. Ebből 14 az elmúlt másfél évben volt.

Simán lehet, hogy valaki nem emlékszik mindre.

Itt inkább az a kérdés, hogy el tud-e köteleződni hosszútávú kapcsolatba a nő?? Mert az, hogy valaki kiéli magát az nem jelent semmit, és ha képes egy normális kapcsolódásra, akkor nincs gond.

2024. ápr. 9. 09:14
 16/42 anonim ***** válasza:
50%
Normális. A nők általában a komolyabb pasasaikat számolják csak, amikor szinglik akkor kísérletezgetnek többet pasasokkal, de ezt felesleges számolni, mert ez csak gumival történik.
2024. ápr. 9. 09:18
 17/42 anonim ***** válasza:
22%
Most azért ítéled el a saját barátnődet, mert 2 partneréről 14 év távlatból nem tudja eldönteni, hogy szexelt-e vagy pl. csak petting volt? Képzeld, nem mindenki él a számok bűvöletében, neked nyilván egyszerű dolgod van kérdező, összesen 4 nővel voltál. Szerintem mindenképp szakíts vele és keress magadnak valaki számmániás idiótát, aki 31 éves koráig 3-nál kevesebb hapsival volt, ja akkor meg az lesz a problémád, hogy nem elég tapasztalt és nem élte ki magát stb.
2024. ápr. 9. 09:22
 18/42 anonim ***** válasza:
28%
Tehát akkor minél több f@sz jár egy nőben annál jobb? Nincs több kérdésem.
2024. ápr. 9. 09:24
 19/42 anonim ***** válasza:
10%
Ezek csak a gumi nélküliek, a többi nem számít.
2024. ápr. 9. 09:26
 20/42 anonim ***** válasza:
89%
Én most leszek 40, de én sem emlékszem már mindre, kb 20-25 körül lehetett. A kapcsolatokra mindre természetesen, de volt néhány felejthetö kaland is. Ez van. Persze, ha csak 4 lett volna összesen, biztos nekem is jobb memóriám lenne.
2024. ápr. 9. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!