Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 31 éves férfi, és most szerelmes életében először. Viszont az a bajom,hogy nagyon fél az első közös együttlétünktől, mert kicsi a mérete. Mit tegyek?
Ha te is dagi vagy és rövid a bré, akkor nehéz lesz ár centinél jobban betolni. Mit szólnátok egy szénhidrát szegény 6 hónapos diétához, ahol leadtok közösen 50kg zsírt?
Utána már lehet odaférne a mézes bödönhöz.
Én nem venném készpénznek ezt a "most vagyok először szerelmes" dumát. Simán mondhatja amiatt is hogy ne hagyd el a szex miatt.
Az ovszeres rész meg egyszerűen nevetséges. Mekkora az a kicsi? Nem csak az alhasától tűnik annak?
Mennyi ideje vagytok együtt? Én egy idő után lehet ultimátumot adnék neki
Akarod a pszichológusát játszani? Mert ha ennyire mélyen bent ülő tudat alatti komplexusok vannak valakiben (ez a valódi oka a bénázásának) azon csak egy szakember tud segíteni. Ott már kevés a türelem és a megértés.
Te ezzel a problémakörrel nem tudsz mit csinálni, csak várni-várni-várni, de amíg ő maga nem vesz erőt saját magán addig ez nem fog változni. Lehet 5, 10, 20 év múlva sem. Gondolom nem akarod addig is hanyagolni a jó szexet. Szóval döntsd el mit akarsz a saját életedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!