Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nagyon ügyetlen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon ügyetlen a szexben, pedig 31 éves. Hogy változtassam meg? Bővebben írok példákat

Figyelt kérdés

- mondtam neki, hogy engem a reggeli szex nagyon felizgat és hogy simán keljünk fel 20 perccel korábban, és akár munka előtt is, vagy hétvégén amikor semmi dolgunk, de nem akarja reggel

- néha nem találja a csiklómat, kb a csontomat simogatja

- 3 pózban csináljunk, kicsit unalmas, nem tud újítani

- gyorsan elmegy, van amikor néhány lökés után, nagyon max az 5 perc és második menetet nem akar.

- az ujjazást is csak ki-be csinálja, pedig próbáltam elmagyarázni, mutatni neki

- többször próbálom vezeni a kezét, hogy és hol simogasson, de nem lehet, olyan tempóban csinálja ahogy ő akarja kb

- próbálkozik, de nem tud kényeztetni

-néha nem találja hova kell bedugni

Nagyon szeretem, próbálnék ezen változtatni, ő meghallgatja de egyszerűen akkor sem úgy csinálja

Eddig kb. ilyen szexőrült barátaim voltak és nem vagyok ehhez az "esetlenséghez" hozzászokva.

Hogy tudnék ezen változtatni? 4 hónapja vagyunk együtt, szerinte isteni közöttünk a szex

2023. febr. 16. 06:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Értelmi fogyatékos?
2023. febr. 16. 07:18
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egy reménytelen esettel hozott össze a sors! Ha ennyire önfejű, ha nem hajlandó változni, ha nem hajlandó úgy szexelni hogy neked is jó legyen, akkor ne vesztegesd rá az idődet! Keress egy normális pasit!
2023. febr. 16. 07:24
 3/24 anonim ***** válasza:
59%
Szànalmas és önző is mert nem érdekli neked hogy jó,ez nem FFI nem csoda hogy senkinek sem kellett.ez nem szex ..
2023. febr. 16. 07:30
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha te próbáltad neki magyarázni, és ezek után sem csinálja, akkor tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Ha most sem hajlandó változtatni, nem is fog.
2023. febr. 16. 07:32
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

1 es, van benne valami! 😁😆

Amúgy nagyon gáz férfi létére hogy ennyire balfa.., nem lehet valami izgalmas vele.

Ha az én párom ilyen lenne már rég nem lennénk együtt, de szerencsére megvan benne minden ami kell. Most reggel is felébredtem,össze bújtunk és már vándorolt is a keze mindenfele, egyből lekerült a kis bugyikám. Jó ébresztő volt.

Este is izgalmas dolgokat csináltunk.

Ha nem akarsz kimaradni a jó dolgokból és a pasid ennyire reménytelen eset akkor még most hagyd el, keress egy olyat aki érti is a dolgát. Ennél csak rosszabb lesz.

32L

2023. febr. 16. 08:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha változást akarsz akkor motiválnod kell. Mert most ezt/azt/amazt te akarod. Ő nem, neki jól van ez így, hisz' 3 perc neki elég.

Ha nincs motivációja akkor talán nem is figyel mikor magyarázol, csak simán lapul mint szar a gazban.

Lehet nem is vágyik rád igazán...

2023. febr. 16. 08:18
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
A rossz hír az, hogy nem sok esély van, hogy javíts a helyzeten. A jó az, hogy nem muszáj vele maradnod...
2023. febr. 16. 08:20
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

"-néha nem találja hova kell bedugni"

"szerinte isteni közöttünk a szex"

"pedig 31 éves"

A kérdés trollkodásnak jó :)

A valós, akkor az nagyon kemény :DDD gondolom tudod, hogy mit kell tenned.

2023. febr. 16. 08:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz jobb. Most még elviseled, mert a kapcsolat elején lelkes vagy, de később még jobban fog zavarni.

Addig lépj ki, amíg nincs házasság/gyerek.

2023. febr. 16. 09:22
 10/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehet szokatlan helyen van a puncid, és ezért nem találja ?
2023. febr. 16. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!