Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
52 éves nő és 31 éves férfi között szerintetek nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 12:13
1/13 anonim válasza:
Attól függ, mit várnak a kapcsolattól.
2/13 A kérdező kommentje:
Leginkább csak szex kapcsolat
2022. nov. 18. 12:15
4/13 anonim válasza:
Nem, 21 év. Az a kérdés, hogy mire érdekel. Kapcsolatra? Szexre? Egyet mozizni?
5/13 anonim válasza:
4. Szexre pont nem nagy a különbség, ott gond nélkül lehet játszadozni.
6/13 anonim válasza:
Szerintem sok a 21 év még szexre is.10 év felett már nem tartom egészséges kapcsinak.
7/13 anonim válasza:
Nem sok, nagyon szerencsés a férfi.
8/13 anonim válasza:
Pár év és otthagy de addig élvezzétek a helyzetet
9/13 anonim válasza:
Na igen, sexre nincs ezekkel a számokkal semmi gond. Komoly kapcsalatra már valoszinu hogy sok lesz. Személyes tapasztalat. En is épp 31 voltam, igaz a no csak 8al volt tolem oregebb, de nem mukodott. En csak sexet akartam, a no tobbet. ugy h ajanlom elore letisztázni, hogy ez csak barátság exrákkal. megovod mindkettotoket sok felesleges kellemetlensegtol.
De sexre hajrá.
10/13 anonim válasza:
Ez vicces, mert nálam és a páromnál ugyanez van szó szerint. Én 52, ő 31. Majdne hét éve vagyunk együtt, és hibátlanul működik. A sex is gyakori, és kielégîtő.
Ez nem csak kor, de személyfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!