Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon ügyetlen a szexben, pedig 31 éves. Hogy változtassam meg? Bővebben írok példákat
- mondtam neki, hogy engem a reggeli szex nagyon felizgat és hogy simán keljünk fel 20 perccel korábban, és akár munka előtt is, vagy hétvégén amikor semmi dolgunk, de nem akarja reggel
- néha nem találja a csiklómat, kb a csontomat simogatja
- 3 pózban csináljunk, kicsit unalmas, nem tud újítani
- gyorsan elmegy, van amikor néhány lökés után, nagyon max az 5 perc és második menetet nem akar.
- az ujjazást is csak ki-be csinálja, pedig próbáltam elmagyarázni, mutatni neki
- többször próbálom vezeni a kezét, hogy és hol simogasson, de nem lehet, olyan tempóban csinálja ahogy ő akarja kb
- próbálkozik, de nem tud kényeztetni
-néha nem találja hova kell bedugni
Nagyon szeretem, próbálnék ezen változtatni, ő meghallgatja de egyszerűen akkor sem úgy csinálja
Eddig kb. ilyen szexőrült barátaim voltak és nem vagyok ehhez az "esetlenséghez" hozzászokva.
Hogy tudnék ezen változtatni? 4 hónapja vagyunk együtt, szerinte isteni közöttünk a szex
Akik azt szajkózzák h váltson partnert, nekik üzenem: nem minden párkapcsolat a szexen alapszik. Van ahol érzelmek is vannak (szerelem, bár ez igen ritka).
Mindamellett én is azt mondom hogy reménytelen a pasi, meg az egész helyzet.
Másik dolog amit szerintem sokan nem vesznek figyelembe , hogy milyen a csaj (kérdező). Mi van, ha ő sem egy lepedőakrobata? Ez ugye fel sem merült senkiben..? 🙄
12es, egy normál kiegyensúlyozott kapcsolathoz kell hogy működjön a dolog az ágyban is, főleg ha van rá igény.
Nyilván ha a csaj frigid lenne és nem érdekelné a testiség, akkor még ez is sok lenne neki.
És a kérdező nem a lehetetlent kérte hanem átlagos dolgokat amit minden értelmes pasi kérés nélkül megtesz, sőt még többet is.
5ös voltam
T'dod mindig kell némi idő az összecsiszolódáshoz, amikor felveszik a közös ritmust. A pasid vagy nem akar, vagy nem tud felzárkózni. Mind1 is, mert a végeredmény ugyanaz: nem passzoltok össze szexuálisan. Ha megfeszülsz sem.
Innentől kezdve eldöntöd hogy megelégszel azzal hogy számodra a szex az életben csak egy középszerű lagymatag f.s legyen, ami nem ad kielégülést vagy veszel egy nagy levegőt és döntesz.
#15 hát igen el lehet dönteni hogy agonizálsz még 5 évig és utána döntesz, vagy úgy érzed nincs pazarolni való időd az életedből.
A pasi nem tud vagy nem akar fejlődni. Nem arról van szó hogy az első alkalommal nem volt tökéletes. Többször elmondta neki a kérdező, mégsem változott semmi. Itt már nem igazán tudsz mit tenni. Vagy elviseled és nem panaszkodsz, vagy váltasz.
A 7.esnél a pont. 😊
Amúgy ezen szerintem sem fogtunk tudni javitani, főleg hogy ő szerinte szuper jó minden.
Még csak 4 hónapja vagytok együtt, jobb ezt minél előbb lezárni.
Ezt soha nem értettem, hogy miért van az hogyha nem pont a csiklót simogatom, akkor “nem tudom hol a csikló”… Miért? Mi van, ha én abból indulok ki, hogy máshol is jól esik egy pici simi?
Persze amikor az orgazmust akarom elérni, akkor tudom hogy a legtöbbeknél kifejezetten monoton módon a csiklóval kell foglalkozni, na de addig -szerintem legalábbis-, ideális esetben hosszú az út… Fel kell az egészet építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!