Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom nagyon ügyetlen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon ügyetlen a szexben, pedig 31 éves. Hogy változtassam meg? Bővebben írok példákat

Figyelt kérdés

- mondtam neki, hogy engem a reggeli szex nagyon felizgat és hogy simán keljünk fel 20 perccel korábban, és akár munka előtt is, vagy hétvégén amikor semmi dolgunk, de nem akarja reggel

- néha nem találja a csiklómat, kb a csontomat simogatja

- 3 pózban csináljunk, kicsit unalmas, nem tud újítani

- gyorsan elmegy, van amikor néhány lökés után, nagyon max az 5 perc és második menetet nem akar.

- az ujjazást is csak ki-be csinálja, pedig próbáltam elmagyarázni, mutatni neki

- többször próbálom vezeni a kezét, hogy és hol simogasson, de nem lehet, olyan tempóban csinálja ahogy ő akarja kb

- próbálkozik, de nem tud kényeztetni

-néha nem találja hova kell bedugni

Nagyon szeretem, próbálnék ezen változtatni, ő meghallgatja de egyszerűen akkor sem úgy csinálja

Eddig kb. ilyen szexőrült barátaim voltak és nem vagyok ehhez az "esetlenséghez" hozzászokva.

Hogy tudnék ezen változtatni? 4 hónapja vagyunk együtt, szerinte isteni közöttünk a szex

2023. febr. 16. 06:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha 15 éves lenne megérteném, de 31 évesen.... Nem szoktam ilyet mondani, mert a tartós kapcsolatok híve vagyok, de szerintem nyugodtan változtass partnert.
2023. febr. 16. 09:36
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Akik azt szajkózzák h váltson partnert, nekik üzenem: nem minden párkapcsolat a szexen alapszik. Van ahol érzelmek is vannak (szerelem, bár ez igen ritka).

Mindamellett én is azt mondom hogy reménytelen a pasi, meg az egész helyzet.

Másik dolog amit szerintem sokan nem vesznek figyelembe , hogy milyen a csaj (kérdező). Mi van, ha ő sem egy lepedőakrobata? Ez ugye fel sem merült senkiben..? 🙄

2023. febr. 16. 09:56
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

12es, egy normál kiegyensúlyozott kapcsolathoz kell hogy működjön a dolog az ágyban is, főleg ha van rá igény.

Nyilván ha a csaj frigid lenne és nem érdekelné a testiség, akkor még ez is sok lenne neki.

És a kérdező nem a lehetetlent kérte hanem átlagos dolgokat amit minden értelmes pasi kérés nélkül megtesz, sőt még többet is.

5ös voltam

2023. febr. 16. 10:11
 14/24 anonim ***** válasza:

T'dod mindig kell némi idő az összecsiszolódáshoz, amikor felveszik a közös ritmust. A pasid vagy nem akar, vagy nem tud felzárkózni. Mind1 is, mert a végeredmény ugyanaz: nem passzoltok össze szexuálisan. Ha megfeszülsz sem.

Innentől kezdve eldöntöd hogy megelégszel azzal hogy számodra a szex az életben csak egy középszerű lagymatag f.s legyen, ami nem ad kielégülést vagy veszel egy nagy levegőt és döntesz.

2023. febr. 16. 10:14
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Persze hogy fontos része a szex is! De ez nem változtat azon hogy nem olyan könnyű kidobni a faszit, mint egy lemerült elemet.
2023. febr. 16. 10:14
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

#15 hát igen el lehet dönteni hogy agonizálsz még 5 évig és utána döntesz, vagy úgy érzed nincs pazarolni való időd az életedből.

A pasi nem tud vagy nem akar fejlődni. Nem arról van szó hogy az első alkalommal nem volt tökéletes. Többször elmondta neki a kérdező, mégsem változott semmi. Itt már nem igazán tudsz mit tenni. Vagy elviseled és nem panaszkodsz, vagy váltasz.

2023. febr. 16. 10:18
 17/24 anonim ***** válasza:

A 7.esnél a pont. 😊

Amúgy ezen szerintem sem fogtunk tudni javitani, főleg hogy ő szerinte szuper jó minden.

Még csak 4 hónapja vagytok együtt, jobb ezt minél előbb lezárni.

2023. febr. 16. 10:18
 18/24 anonim ***** válasza:
45%

Ezt soha nem értettem, hogy miért van az hogyha nem pont a csiklót simogatom, akkor “nem tudom hol a csikló”… Miért? Mi van, ha én abból indulok ki, hogy máshol is jól esik egy pici simi?

Persze amikor az orgazmust akarom elérni, akkor tudom hogy a legtöbbeknél kifejezetten monoton módon a csiklóval kell foglalkozni, na de addig -szerintem legalábbis-, ideális esetben hosszú az út… Fel kell az egészet építeni.

2023. febr. 16. 10:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Valóban trollszagú, de nekem tényleg volt hasonló korú parterem, akire több felsorolt állítás is igaz volt. Gyorsan elment, kevés póz érdekelte, ujjazni és nyalni sem tudott. Én próbáltam pozitívan hozzá állni, de ő sem értette, hogy mi a gond. Több kapcsolata volt, felfoghatatlan. Egy idő után feladtam, és szakítottam, így nem lehet egy hosszú távú kapcsolatot fenntartani.
2023. febr. 16. 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#19 pont azért volt több kapcsolata mert mindenhol megunták a balf.szkodását 😂
2023. febr. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!