Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem (31 éves) szexelt egy két 19 éves sráccal, majd hazajött és velem is, kihangsúlyozva, hogy mennyire szeret. Lesokkolt, meg fel is izgatott, vele akarok maradni, de ugyanakkor megijeszt, hogy mennyire szokatlan. Titeket felizgatna?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 14:19
1/21 anonim válasza:
Fel, igen. Válás eszembe se jutna.
2/21 A kérdező kommentje:
Nőként mi a jó abban, ha fiatalabbal szexelsz, ráadásul hármasban? Azt mondta nekem, hogy felfrissítette lelkileg, plusz az egyiknek nagy volt, ami neki imponált. Nekem 16,5 cm-es van.
2023. szept. 28. 14:22
4/21 anonim válasza:
Ha az idősebbek is izgatják én nagyon felfrissíteném,ha jól néz ki.
5/21 anonim válasza:
Jajj megint egy cuckoldos fantáziálgató kisfiú...
6/21 anonim válasza:
Már megint egy cuckold fétises csávó
7/21 anonim válasza:
Én ezt élvezem am, de nálunk hármasok vannak, nem vonz maga a cuckold.
Én azt szeretem, ha ketten kényeztetjük, vagy akár dugjuk meg keményen.
34/F
8/21 anonim válasza:
Ugyanaz a jó benne nőként, mint férfiként.
9/21 anonim válasza:
Először sokkolna hogy nem tudtam előre,aztán izgatna.
10/21 anonim válasza:
Én ezt nőként nem is értem..
Ha én hazamennék a férjemhez, elmondanám neki hogy hármasoznak két tizenéves fiúval, nem hogy megba..na, hanem egyből kiba..na otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!