Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm folyton kívánós?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy én megvetem a szexet, de ő nagyon durva eset. Minden nap is kezdeményez, mindig elmondja, hogy kíván és vonzó vagyok a számára, ami persze jól esik de nekem elég lenne heti 3-4 alkalom is ő neg hétvégente letolna egy nap 2-3 menetet is. Nekem ez cseppnyit sok és nem tudom hogyan mondjam meg neki anélkül, hogy megsérteném.

1,5 éve vagyunk együtt amúgy és nagyon jó a kapcsolatunk. Nem arról van szó hogy csak szexre járunk össze vagy ilyesmi, mert szeret meg minden, együtt is élünk csakhát nagyon nagy a libidója asszem

2024. ápr. 6. 13:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

Minek barátnő lúzernak?

Én napi 5 menetet is birnék, de csak Fleshlightem van. Viszont azt is jobban megdurrantom, mint te a csajod.

2024. ápr. 6. 14:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
10-es: az nem feltétlenül jó ötlet. Engem pl a maszti csak még jobban feltüzel.
2024. ápr. 6. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Le lehet értékelni, de még ba...ni sem tudtok 😅 Sok ember magára veszi...
2024. ápr. 6. 15:13
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
7-es vagyok, nem tudom miért pontoztatok le, semmi rosszat nem írtam.
2024. ápr. 6. 15:14
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Legyen heti 3,4,vagy esetleg 5 alkalom (kompromisszum-jellegű) ;a többiben meg,amikor nincs kedved, önkielégítse magát, simogassa saját magát kézzel ott alul.
2024. ápr. 6. 15:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanolyan kérdés, mintha Lamborghinivel leffuladnál az emelkedőn a Stop táblánál. Vagy RTX 4090-essel nyomi lennél minden multis játékban. Nem való ilyennek csaj és le lehet értékelni 0%-ra.
2024. ápr. 6. 15:49
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Hány évesek vagytok?
2024. ápr. 6. 15:58
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Csinálj egy húsztojásos rántottát, hogy legyen energia, aztán adj neki és örülj(etek) a jónak...
2024. ápr. 6. 16:18
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Szia. Jó csaj? Szivesen kezelgetném melletted, ha te kevés vagy neki
2024. ápr. 7. 12:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj már! Igazából most csak vered a nyálad, hogy szerencsés vagy. Mártírt játszanál mert szereted sajnáltatni magad. Miért is?
2024. ápr. 7. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!