Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt nem értem! Eddig minden baratnőm szerette a szexet,de a mostani nem akarja a rudit. "ÁÁAA,most nicns kedvem" - folyton ezt hallgatom ha közeledek. Mi a fenét csináljak meg?
Nem akarok én akrobatikus mutatványokat,vagy nincsenek különleges kéréseim. Csak simán natúrba. Bogyót is szed,szóval az se lehet gond.
10 éve vagyunk együtt. Együtt költöztünk ki külföldre. Az elején még olyan jól ment minden. Aztán az utóbbi időszakban valahogy semmi. Legutóbb az volt a kifogás,hogy nagyon meleg van, nicns kedve. "Akkó menjunk a pincébe édesanyám!" - csak nincs pince a házhoz. Szóval nem tudom. Lehet,hogy túl sokat vagyunk együtt? Saját vállalkozást vezetünk, szóval nem,nem játszik az,hogy megcsalás lenne benne. Minden más tök jó. Kirándulások, kerty partyk, grillezés, még játszani is szokott velem PS-en. 35 vagyok, ö 34. Mondjatok már valamit plZ
"És mi lenne, ha őszintén beszélnétek erről?"
Beszeltunk mar rola,tobbnyire az volt a valasz,hogy en mindig csak azt akarom. Heti 1-2 azert szerintem nem a vilagvege. Meg oszinten nekem nincs mindig kedvem a romantikazashoz amiert egyebkent a lanyok 99% megorul. Neha csak adjunk neki aztan mindneki mehet a dolgara utana. Nem azt mondom,hogy mindig igy kell legyen,de neha nem az a fontos.

Figyelj, több sebből is vérzik a sztori. Miért ő az, aki gyógyszert szed? Tönkreteszi vele a testét. Miért nem tudsz áldozatot hozni, és húzol gumit?
A kapcsolatban egyik fél sem tartozik a másiknak. Nem várhatod el, hogy lefeküdjön veled csak azért, mert jártok. A nem az nemet jelent. Egyébként miért nem beszélsz vele? Szerintem nem tudod kielégíteni. Tipp: a nők többsége a csikló izgatásától tud elmenni. Ugye nem csak pár perces aktusra vagy képes? A legtöbb nőnek az bemelegítésnek is kevés. Lehet, hogy korábban színlelte, hogy elment, viszont szerintem ez lesz nálatok a gond. Miért nem próbálja felfedezni a saját testét? Megtudná, hogy mi a jó neki és elmondhatná neked hogyan csináld. Én se feküdnék le olyannal, aki önző, nem képes gumit húzni, nem képes velem megbeszélni a dolgokat.
"Figyelj, több sebből is vérzik a sztori. Miért ő az, aki gyógyszert szed? Tönkreteszi vele a testét. Miért nem tudsz áldozatot hozni, és húzol gumit?"
Egeszsegugyi okok miatt a gumi nem jatszik,allergias tuneteket produkal.
││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││
"A kapcsolatban egyik fél sem tartozik a másiknak. Nem várhatod el, hogy lefeküdjön veled csak azért, mert jártok. A nem az nemet jelent. Egyébként miért nem beszélsz vele? Szerintem nem tudod kielégíteni."
Sokszor téma volt mar. Tobbnyire az volt a valasz,hogy neki nem hianyzik.
Bezzeg ha tema van akkor meg mondja,hogy de jo volt. Erted akkor most mi van?
││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││││
"Tipp: a nők többsége a csikló izgatásától tud elmenni. Ugye nem csak pár perces aktusra vagy képes? A legtöbb nőnek az bemelegítésnek is kevés. Lehet, hogy korábban színlelte, hogy elment, viszont szerintem ez lesz nálatok a gond. Miért nem próbálja felfedezni a saját testét? Megtudná, hogy mi a jó neki és elmondhatná neked hogyan csináld. Én se feküdnék le olyannal, aki önző, nem képes gumit húzni, nem képes velem megbeszélni a dolgokat."
Koszi a tippet, erre az volt a valasz,hogy mikor persze nincs kedve, akkor "most szimulaljak,hogy nekem is jo? nincs kedvem es kesz" vagy valami hasonlo.
Hja csak egy poziba jo neki, de en mar unom mindig csak en dolgozom meg felulrol.
hja nem 2 perc. birom kb 20-30 percig,nem faradok el.
"Egy két pofon nálam meg szokta tenni a hatását. Állj a sarkadra, és mutasd meg, ki a férfi a háznál."
Bocsi veled nem ertek egyet. sajnos negativot fogsz kapni.

Kozbe ezt talaltam,kicsit kiakaszto...-szerintem
LINK: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!