Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én ezt nem értem! Eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ezt nem értem! Eddig minden baratnőm szerette a szexet,de a mostani nem akarja a rudit. "ÁÁAA,most nicns kedvem" - folyton ezt hallgatom ha közeledek. Mi a fenét csináljak meg?

Figyelt kérdés

Nem akarok én akrobatikus mutatványokat,vagy nincsenek különleges kéréseim. Csak simán natúrba. Bogyót is szed,szóval az se lehet gond.

10 éve vagyunk együtt. Együtt költöztünk ki külföldre. Az elején még olyan jól ment minden. Aztán az utóbbi időszakban valahogy semmi. Legutóbb az volt a kifogás,hogy nagyon meleg van, nicns kedve. "Akkó menjunk a pincébe édesanyám!" - csak nincs pince a házhoz. Szóval nem tudom. Lehet,hogy túl sokat vagyunk együtt? Saját vállalkozást vezetünk, szóval nem,nem játszik az,hogy megcsalás lenne benne. Minden más tök jó. Kirándulások, kerty partyk, grillezés, még játszani is szokott velem PS-en. 35 vagyok, ö 34. Mondjatok már valamit plZ

2023. jún. 19. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem akar lefeküdni veled, pedig a párod, dobd ki. Ennyi, nem kell túlbonyolítani. A 25 éves szűz nő kérdezőnek is megírták a kérdésénél, akivel nem akar lefeküdni a párja, hogy dobja ki. Ennyi.
2023. jún. 19. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Szinte biztos, hogy nem tudod kielégíteni. A 10 év alatt egy kezén meg tudja számolni a csajod, hányszor élvezett el szex közben, akkor is rásegítéssel, ha egyáltalán volt ilyen.

A végén a "de jó volt" inkább a szexen túl vagyok nem is volt olyan rossz mint vártam érzésből jön, csak neked mondja úgy, hogy jobban érezd magad.

Nyilván ha ő is elélvezne, akarná, nem logikus? Csak tőled már nem számít orgazmusra, ezért kerüli. Ez ilyen egyszerű.

Megoldás: A bogyók szedését hagyja abba, pharmatex + húzd ki inkább. Ha mégis becsúszna a gyerek (bár kis rövid pöcs nem jár mélyen kicsi az esélye ha megszakítod), amúgy sem vagytok már fiatalok a gyerekhez, sőt. Illetve fogadd el, hogy az ágyban számára 0 vagy. Szerintem vékony a pöcsöd nem ingerli belül eléggé. Ha nem látod be és azt hiszed te ellátod férfi feladataid, húzogatod ki be, nagyot tévedsz. Nézz utána a neten, hogy kell puncit nyalni. Mond neki hogy szeretnél vele foglalkozni este, készüljön rá, bókolj neki. Csak ö számítson. Ha legalább megtanulod kielégíteni, hálás lesz. Aztán van más is, péniszköpeny, dildó nyalással kombinálva, bár az elején biztos szégyellni fogja ugyanakkor élvezni is hidd el. Csak ne akkorát vegyél, mint a tied. 5cm átmérőt sok lány csípi, van akinek az is vékony.

Jelenleg a hibát 100% benne látod, pedig te nem tudod kielégíteni. 10 év alatt meg lehet ám utálni valamit, ami nem jó. Örülj, hogy elfogadja. Van mit pótolnod irányába.

2023. jún. 19. 20:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja és a minden barátnőd szerette eddig a szexet részre kimaradt a reakció.

Már nincsenek veled nemigaz?

2023. jún. 19. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Szakitanék ilyennel.... keressen asszex vagy impotens pasit.
2023. jún. 19. 20:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek az a baja mint neked...- csak mondom
2023. jún. 20. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Persze durcizzál, ahelyett hogy belásd a problémád és próbáld megoldani.

Nem kell hozzá zseninek lenni, ami örömet okoz azt szeretjük és keressük, ami csalódást azt meg próbáljuk kerülni.

Apám idejöttél mint egy nagy csődör kérdezve hencegni, aztán elkullogsz csalódottan mert pofán vágott a valóság. :D

2023. jún. 20. 09:55
 17/19 A kérdező kommentje:

"Apám idejöttél mint egy nagy csődör kérdezve hencegni, aztán elkullogsz csalódottan mert pofán vágott a valóság. :D"

HJA!..vagy mégsem!

2023. jún. 20. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én a helyedben megkérdezném tőle, hogy mi a probléma. Mondja el őszintén, nem lesz sértődés. Ha azt mondja, hogy nem tudod kielégíteni, akkor elkell fogadnod a tényt és változtatnod kell a technikádon. Megkérdezhetnéd tőle, hogy mit szeret az ágyban. Van-e olyan karakter, akihez vonzódik? PL: videójáték, anime, sorozat stb és esetleg beöltözhetnél annak a karakternek. Én például bármit megtennék, ha a pasim megjelenne Dottore jelmezben, szexi övekkel a felső testén és a combján. Egyébként csinálhatnátok közös programokat, amiket eddig még soha. Pl: tandem ugrás, hegymászás stb... Próbáltad már elcsábítani az ágyban? Részt veszel a házimunkában? Remélem nem ő csinál mindent. (Főzés, mosás, takarítás stb) Tudod mit? Egy nap vegyél ki szabit, amikor ő nincs otthon és tedd rendbe a lakást/házat, főzd meg neki a kedvenc ételét, vegyél neki virágot, egy plüss mackót, illatos füstölőt/gyertyát/viaszt stb. Csinálj a hálóban vörös fényeket, kellemes légkört. Húzz tiszta ágyneműt. Menj el a szexshopba vagy rendelj online: egy vibrátort (nem biztos, hogy rajta fogjátok használni, lehet, hogy az jön be neki, ha te vagy az alárendelt fél és a "befogadó") stb legyél kreatív. Hozd meg a kedvét hozzá. Tényleg próbáld meg elcsábítani ne csak úgy random nézz rá és "Na most van kedved hozzá?" legyen. Milyen alakod van? A fekete övek nagyon népszerűek vagy nevezheted őket hámnak is. Egy ingre felvéve is dögös.
2023. jún. 20. 18:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Csaj létedre tudhatnád, hogy nem fog igazat mondani ha rákérdez. Meg úgy látom emberünk is inkább azt szeretné hallani hogy nem a farka kicsi vékony.

A csávó full heteronak tűnik, komolyan gondolod hogy majd vibrit dug a saját seggébe?

A csaj 10 éve be van zárkózva, ha nyalni engedi magát már az is előre lépés. Ahhoz is fel kell dicsérni a muffot de érezze hogy igazat mond. Szexjáték csak később. Egyébként egy dildó vagy péniszköpeny meghozhatja a hüvelyit, vibri a csiklóra jó max. Legalábbis a nők azt mondják, hogy a hüvelyben a rezgés semmit nem tesz hozzá, vagy egyenesen zavaró.

Attól hogy Roccónak öltözik a pöcse nem lesz nagyobb és a csaj se fog elélvezni.

Többivel egyet értek.

2023. jún. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!