Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé bújós férfiak! Ti hogy viselitek,ha a barátnőtök folyton jön, és bújik,és ölel?
Ha túlzásba viszi nem viselem jól. De tudom, hogy azért csinálja, mert szeret, és vágyik a figyelemre. Ha megkapja általában engem is békébb hagy.
Szóval nem mindegy, hogy miért csinálja...
29/F
Soha nem szerettem ha ölelgetnek, egyszerűen idegen volt az érzés, be voltam tőle feszülve, de mióta a mostani párommal vagyok ez eléggé megváltozott. A nap 24 órájában tudnám ölelgetni.
31F
Aki nem szereti, az szerintem pszichopata.
De ha túl van tolva, az idegesítő, én pl. ráunok a csókra, de a barátnőm folyton cuppogna. Ilyenkor kell megtalálni azt az arányt, ami nekem még nem nagyon kényelmetlen, de neki már éppen elég. Nincs olyan, hogy a másik akarata felülírja az enyémet (nem Deichmannos papucs vagyok), nekem is van akaratom és igényem. Ezt hívják kompromisszumnak. Miatta elviselek pár csókot, de nem fog óránként a képembe smárolni.
Barátnőmmel nagyon needy-k vagyunk, egész napot végig tudjuk csókolózni, ölelkezni, simogatni, szexelni, beszélgetni
22F 27N
Inkább a hiányát viselem rosszul. :(
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!