Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevésbé bújós férfiak! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé bújós férfiak! Ti hogy viselitek,ha a barátnőtök folyton jön, és bújik,és ölel?

Figyelt kérdés

2021. dec. 15. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
hagynám, ölelgetném, megsimogatnám, brét a kezébe adnám...
2021. dec. 15. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Amelyik pasi nem szereti, ha a párja meg akarja ölelni vagy hozzá bújni, annak nincsenek valódi érzései, csak színleli a kapcsolatot a rendszeres dugás miatt. Még a legmacsóbb kőszikla pasik is szeretnek ölelkezni, nincs olyan, hogy ha valakit szeretsz, nem akarod ezt. Csak mondom;)
2021. dec. 15. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Ha túlzásba viszi nem viselem jól. De tudom, hogy azért csinálja, mert szeret, és vágyik a figyelemre. Ha megkapja általában engem is békébb hagy.

Szóval nem mindegy, hogy miért csinálja...

29/F

2021. dec. 15. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Soha nem szerettem ha ölelgetnek, egyszerűen idegen volt az érzés, be voltam tőle feszülve, de mióta a mostani párommal vagyok ez eléggé megváltozott. A nap 24 órájában tudnám ölelgetni.

31F

2021. dec. 15. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Aki nem szereti, az szerintem pszichopata.

De ha túl van tolva, az idegesítő, én pl. ráunok a csókra, de a barátnőm folyton cuppogna. Ilyenkor kell megtalálni azt az arányt, ami nekem még nem nagyon kényelmetlen, de neki már éppen elég. Nincs olyan, hogy a másik akarata felülírja az enyémet (nem Deichmannos papucs vagyok), nekem is van akaratom és igényem. Ezt hívják kompromisszumnak. Miatta elviselek pár csókot, de nem fog óránként a képembe smárolni.

2021. dec. 15. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Barátnőmmel nagyon needy-k vagyunk, egész napot végig tudjuk csókolózni, ölelkezni, simogatni, szexelni, beszélgetni

22F 27N

2021. dec. 15. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Inkább a hiányát viselem rosszul. :(

F

2021. dec. 15. 17:50
 8/11 dregor ***** válasza:
72%
Bújci, bújci, bújci... :D
2021. dec. 15. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Legjobb erzes a világon
2021. dec. 15. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Azért búj mert akar valamit. Ilyenkor mindig bevágom nekik a bolondos 19 centis ami alattam van
2021. dec. 27. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!