Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elfogadott ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott ha egy férfi nagyon bújós?

Figyelt kérdés
21 éves fiú de folyton ölelgeti és puszilgatja a barátnőjét,mondja neki,hogy mennyire szereti,ha leülnek vagy lefekszenek akkor a srác bújik hozzá a barátnőjéhez stb
2020. júl. 22. 03:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tökéletes. :D

Vagyis a “szeretlek” szóval nem szeretem, ha túl sokat dobálózik valaki, de az ölelgetést, bújást imádom és igénylem is.

2020. júl. 22. 03:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen az ideális pasi, aki kimutatja a szeretetét.
2020. júl. 22. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

A barátomban ez az egyik legvonzóbb dolog. Én imádom, hogy ilyen.

Szerintem ha te ilyen módon (is) kimutatod, hogy szereted a párodat, azzal csak az esélyeidet növeled.

21/L

2020. júl. 22. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretik egymást akkor nagyon is helyénvaló! Nem attól lesz valaki Férfi hogy mogorva és kőszívű, hanem attól IS hogy képes kimutatni az érzéseit (ettől még ne legyen egy nyálgép bájgúnár).
2020. júl. 22. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, az egyik legjobb dolog ha a pasi önszántából bújik.
2020. júl. 22. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!