Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton le akar szopni a barátnőm?
Ne értsetek félre, nagyon szeretem ahogy csinálja, viszont néha már sok. Pl hétvégén kicsit iszogattunk, utána leszopott, majd szexeltünk is, elmentünk aludni, ő felkelt kb hajnali 5-6kor arra, hogy szomjas, és elkezdte szopni a farkam. Őszintén szólva nem is volt hozzá annyira kedvem, mert pár órán belül már 2x elmentem, de a barátnőmet egyáltalán nem érdekelte, csak csinálta. Nem ez az első eset, hogy ilyen, viszont megbántani nem szeretném azzal, hogy nem engedem neki, mert tényleg nagyon jól szop, mélytorkozik, viszont nekem nincs ekkora szexuális étvágyam, sokszor inkább csak pihennék vele.
Hogyan kéne ezt finoman közölni vele? Nagyon friss még a kapcsolat (2 hónapos), nem szeretném elrontani, mert amúgy minden klappol köztünk.

Nekem alapból nem létfontosságú a szopás.
De, ha elkezded mondani neki, csak egyszer is, hogy sok, akkor könyöröghetsz majd, hogy újra rá vegye magát!
És igen, tipik az az eset, hogy addig akar szexmániás nőt egy pasi, amig nem találkozik eggyel. 🤣🤣

A nők pont akkor lesznek adakozók és mindent megengedők, ha rendesen kielégíted őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!