Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton szexelni akar. Már megszakadt a fitymámnál a bőr és vérzik. Hogyan mondjam meg neki, hogy más kikapcsolódást is szeretnék?
1
Már gondolkoztam rajta
2
De akkor azt fogja hinni, hogy puhány fiú vagyok. Nem is vagyok férfi. Ígyis már tiszta erőből dugom, mert azt mondja hogy erősebben, erősebben ba*zdmeg! Elégé ijesztő ilyenkor
3
Amúgy rendes lány meg izgató. Nem akarom elhagyni csak jó lenne egy kis nyugi. Nálunk a napi 1-2 van. De a kettő közt nehéz valahova elvinni. Úgy kell hozzádobálni a ruhát, hogy legalább a barátokhoz menjünk át vagy hogy ne pucér legyen ha hozzánk jönnek
5
Az rendben van, az exem is nagyon csinos lány volt, de azért nekem más dolog is van az életemben, amivel foglalkoznom kell. Nincs napi 4 órám szexre.
Nálam egyszer mondta volna,hogy "erősebben b.meg" azonnal kidobtam volna a fehérmájú kancát, mint a macskát...
Nem akkor vagy férfi,ha szenvedsz de d...od, hanem akkor ha kiállsz magadért !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!