Girlll3 kérdése:
Milyen hobbikat ajánlanátok egy 30 év körüli nőnek, amivel könnyen ismerkedhet is akár?
Figyelt kérdés
Általában elég jól lekötöm magam, de mivel nincsenek barátaim és párom, így kíváncsi vagyok, hogy vajon mások mihez kezdenének a helyemben. Ma pl sétálgattam a parkban, de oda is párocskák mennek ki és neten meg nem szívesen ismerkednék.2020. júl. 29. 21:31
2/14 A kérdező kommentje:
Azt kipróbáltam... Igaz, csak egy órára néztem be. Oda is csak párok mennek.
2020. júl. 29. 21:34
3/14 anonim válasza:
Táncon én is voltam. 3 férfi volt az egész csoportban és egy rakás nő 😊
Sport
Szervezett túra
Főzős workshopok
Bármilyem előadás
4/14 anonim válasza:
felregisztrálni egy vagy több társkeresőre és válogatni a jelöltek közül. Adj hálát a sorsnak, hogy karba tett kézzel is a "szádba repül a sült galamb" és nem kell egyedi, frappáns, kreatív első leveleket írnod 100 számra, csakhogy szóba álljon veled valaki.
5/14 A kérdező kommentje:
Sport? Kondiztam egy időben, az mondjuk nem az én világom. Túrázni vagy kirándulni elmennék. Csak hát, fogalmam sincs hova lehetne menni. Meg először egy kisebb túra esne jól. Nem egy hosszú, ahol már edzettebb társakkal em tudom tartani a lépést esetleg.
2020. júl. 29. 21:47
6/14 anonim válasza:
Pl. koncerteken, már ha beindulnak végre.
Vagy valamilyen ürüggyel megszólítasz egy neked tetsző pasit az utcán, vagy bárhol.
Miért félsz a nettől ennyire? Ott is csak kb. ugyanazok vannak, mint a szórakozóhelyeken, a plázákban, a buszon, a metrón, vagy bárhol.
Vagy keress először csak barátokat, olyanokat, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint neked.
Vagy adj fel hirdetést különböző netes fórumokon, és akkor hasonló típusú emberkék fognak írni neked.
Mondjuk ezeket is inkább csak neten tudnád megoldani.
7/14 anonim válasza:
Menj el egy tanfolyamra vagy vmi hétvégi workshopra, ami nem csak nőknek szól. Az ilyen tánctanfolyamos meg főzős tanfolyamok se lennének rosszak, de oda egyedülálló hetero pasik a fehér holló kategória sztem..
8/14 anonim válasza:
Velem temetőben találkozhatnál, én ott szoktam sétálgatni. :)
9/14 anonim válasza:
Menj el utazni l. Nezd meg pl az eupolisz.hu-t oda sok egyedulallo megyehet ismerkedni es az utazas a vilag legjobb dolga
10/14 A kérdező kommentje:
Az is eszembe jutott, hogy vhogy utazgatnék. A hétköznapjaim szürkék. Csak hát, ehhez pénz kell. Legalább országon belül.
2020. júl. 29. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!