Budapesten, és környékén [5-15Km körzetben] túrákat (éjjelit is akár) tudnék szervezni emberekkel, kisebb csapatot alkotva? Lenne erre jelentkező?
Meguntam az otthonülést, 22 éves vagyok, Hímnemű =D és szívesen túráznék minden korosztályt beleértve egy jó csapatot alkotva, nem számít, hogy kicsit vagy nagyot, de mennék, fényképeznék [alap fé.gépem van 8Mpx], mozognék, és kikapcsolódnék. Hol találhatok ilyen csapatot, vagy közösséget, vagy bármit ahova tartozni szeretnék?
természetesen nem szeretnék érte fizetni, tehát nem mint szakkörre gondolok, vagy foglalkoztatásra. Valaki velem tartana? A továbbiakat hozzászólásban, ha lesz érdeklődő. =)
Talaltam egy igazi baratot, akivel majdnem azt mondhatom h ha nem is suru, de rendszeresseggel eljarunk turazni.
Az emlekeim nem a legjobbak, de 1 ev szunetelessel, voltunk az elmult ket ev alatt kb 6-7 alkalommal a hegyekben.
Tovabbi turakat es satorozast meg teljesitmeny versenyeket is tervbe vettunk.
Szep lesz ez az ev (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!