Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erik2020 kérdése:
Túl nagy a méretem? Csak nézni akar a barátnőm folyton 25/F
Figyelt kérdés
Sziasztok első sorban lányok segítségét várom ebben a kérdésben. Járok már elég hosszú ideje egy lánnyal és egyszerűen alig van szexuális életünk. Úgy ismertem meg mint a ki nimfomaniás közbe velem kb heti 1x akarja. Azt szereti ha csak előveszem és fogom kiverem stb. Ezzel kapcsolatban mi tévő legyek nem én kellek neki másra vágyódik? Meg lehet ezt oldani vagy szakítsunk? Nem akarom elhagyni mással lenni, de ha ilyen ritka együtt nincs értelme. Köszönöm2018. jún. 25. 17:26
2/9 anonim válasza:
Milyen kapcsolat az ahol a két fél nem kommunikál?
Beszéltél vele?
Amikor van szex élvezi? Mit látsz mit érzel? Hidd el hogy egy nő arcára Rábán írva minden az is ha fáj az is ha jó és az is ha olyan semmilyen az egész
Ne keverd a nagy libidót a betegséggel mert a nimfománia egy betegség
24N
3/9 anonim válasza:
Nincs gondod a higiéniával, vagy azzal, hogy szex alatt mennyire figyelsz rá?
Kommunikálj vele könyörgöm, ne idegenektől várd a megváltást!
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Ha nimfo lenne, nem tudnád leszedni magadról
Illetve ha nimfo lenne, nem menne bele kapcsolatba
6/9 A kérdező kommentje:
Mikor van szex élvezi nagyon is 2 perc alatt elélvez csak ritkábban akarja mindig kér ne tövig illetve szorítja a tövénél
2018. jún. 25. 17:36
7/9 anonim válasza:
Most jön az, hogy azt várod, hogy megkérdezze valaki, és te megválaszolod, hogy 22 és 1/2 centi?
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy túl nagy. Ha teljesen benne vagy, kilógsz belőle? Az első partnerem legalább 2-3 cm-re kilógott belőlem. Azt hittem, velem van a baj, mert fájt és nem élveztem. Aztán amikor megismertem a következő partneremet, akkor jöttem rá, hogy túl nagy volt hozzám. Nekem az az élvezetes, ha tövig belém tudja nyomni és semmi nem választ szét. Még így is volt olyan póz, amikor óvatosabbnak kellett lennünk, de nagyon nem mindegy, mennyire passzol egymásba két ember, mert ha fáj, abból nem lesz élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!