Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez hogy lehet? Elozo pasimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehet? Elozo pasimnak folyton felallt ha mar szexelni akart. A mostani ha akar nem all fel hanem ra kell segiteni.

Figyelt kérdés
Kozben is meg kell allni neha mert lelankad. Az elozovel mindig csak egy pozban csinaltuk a mostanival meg az osszesben es a vegen csak hatulrol tud elmenni.
2017. febr. 13. 09:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az új pasiddal sokkal jobb, akkor annyit megér, hogy időnként rásegítesz nem? Idővel majd összecsiszolódtok és minden jobban fog menni. Lehet, hogy még mindkettőtöknek túl nagy az izgalom az "elvárások" miatt.
2017. febr. 13. 10:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Mar lassan egy eve ez van. Max akkor all neki ha tobb napja nem talalkozunk de ha minden nap van szex akkor mindig ra kell segiteni. Pedig nagyon be van indulva. Nem ertem akkor hogyhogy nem all neki renesen.
2017. febr. 13. 10:22
 3/20 anonim ***** válasza:

Most leleszek pontozva...-De én nem szeretném az olyan lagymatag tüzet amit állandóan csiholni meg fújogatni kell!

Te tudod szereted-e annyira és nyújt-e annyit szex terén,hogy megérje.

Régi a kapcsolatunk,de páromnak a vállam érintésétől,vagy a fenekem látványától stb -magasan áll a varázsceruza.

2017. febr. 13. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Atya ég,ez olyan mint amelyik nőt egy "évszázadig" kell nyalni...Nagyon lelombozó lehet.
2017. febr. 13. 10:45
 5/20 A kérdező kommentje:
Amugy napi 3-4re is kepes mert nagy vagya van csak felig meddig all neki. Aztan utana mehet miutan rasegitek. Csak furi hogy nem egybol all fel. Nem?
2017. febr. 13. 10:54
 6/20 anonim ***** válasza:
Régebben volt ilyen pasim. Mindig nagyon vigyázni kellett, hogy mit mondok, vagy csinálok, mert pikk-pakk lelohadt a lelkesedés. Én nem bírtam, mert ez így elég egyoldalú volt, és amúgy is "lelki terrorban tartott". Szakítás után hónapokkal később találkoztunk, és beszámolt a betegségéről. Végre beigazolódott, hogy nem velem van a baj. Megkönnyebbültem, mert azért a kapcsolatunk alatt rendesen belém magyarázta, hogy én tehetek mindenről. Nem gondolom, hogy a pasid "beteg", de lehet el kéne mennie egy urológushoz a biztonság kedvéért (vagy ha lelki eredetű, akkor pszichológushoz)
2017. febr. 13. 10:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Menjen orvoshoz!
2017. febr. 13. 10:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem egyformák a fiúk sem,van amelyiknek önműködő van amelyiknek nem az,el kell ezt fogadni.
2017. febr. 13. 10:59
 9/20 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baja lekileg? Mondjuk sok mindenen agyal es tulgondol dolgokat.
2017. febr. 13. 11:02
 10/20 anonim ***** válasza:

Exem volt ilyen, és én előbb-utóbb rohadtul belefáradtam, hogy minden szex arról szólt, hogy ő gyors kinyalt, aztán félóráig azzal szenvedek, hogy ő felálljon - persze, addigra én már nem kívántam az egészet -, betegye, és öt perc reszelés után elmenjen.

Áh, a pasid menjen csak el orvoshoz, mert ez nem normális.

2017. febr. 13. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!