Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar folyton szexelni?
Figyelt kérdés
Barátommal már elég régóta együtt vagyunk, szeretjük egymást, a kapcsolatunk mondhatni több, mint tökéletes. Egyetlen "problémám", hogy szexügyileg elég nagy az étvágya, az esti maratonon kívül is napi többször szexelünk. Normálisnak mondható ez, veletek is volt már ilyen? Mivel első párkapcsolatom, nem nagyon vagyok jártas ilyen téren. :) 19/L2016. jún. 17. 21:55
1/8 anonim válasza:
Perszehogy normalis :)
Orulj hogy ennyire kivan :))
2/8 anonim válasza:
Még jó hogy normális.
Ez alap dolog
3/8 zóna_pocok válasza:
Rád gondol és már játszana a bohóca. Örülj neki, ez annyit jelent hogy nem csak tetszel neki, de még imád is téged :)
4/8 anonim válasza:
Ha nem virsz bele küld át hozzám nyugodtan.
6/8 anonim válasza:
Szerintem normális. A barátommal naponta minimum egyszer szeretkezünk, de ha van időnk, akkor még többször is. Mellette még orálisan is kezelésbe veszem, szerintem magának is csinálja, mert neki is elég nagy szexuális étvágya van. Nálunk ez normális, szerintem rendben vagytok ti is. :)
7/8 anonim válasza:
Normális hát! Pár év múlva már arról fogsz panaszkodni, miért nem kíván!
8/8 anonim válasza:
Bár az én barátnőmnek is ekkora étvágya lenne :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!