Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális pasit találni?

"De nem vagyok kövér"
·Eric Cartman is mindig ezt mondja. Ja tudjuk, te is erőscsontú vagy 🤭
"ha az is lennék, lenne célközönség, akinek az jönne be"
·Mindenki ezt hiszi, de nem így van. Aztán csodálkoznak miért nem lett több egy elnagyolt szexnél
"honnan derül ki egy anonim oldalon"
·Most buktál le, hogy nem is akarsz vagy mersz találkozni. Csak csetelni akarsz eszetlenül, feleslegesen.
Gyerekek, én ilyen csajban nem tudok megbízni❗ Már egyáltalán ha csaj, és nem egy troll.

Kérdező, úgyse fogsz innen eltávolodni. Egyszerűen túl löttyedt a gerinced, és itt mindig tiszta lappal kezdhetsz. Minden egyes kérdésednél
Amúgy is, inkább a "szádat" rekesztenéd be, hogy ne jöjjön ki belőle ennyire sok , keserves nárcisztikus butaság.
44 - Hogy vegyek magamra valamit, ha nem tudom mi az ? Azt kérdeztem mi számít normálisnak szerinted egy férfiban ? Mi zavart bennük korábban, amiért megírtad ezt a kérdést.
Ne azt hidd , azért írok, mert társkereső vagyok. Ez nem az a kategória.

Mondom, egy beképzelt arrogáns muff.
56, mindig van itt egy olyan férfi aki nyalja a nők seggét. De érdekes módon a nők sosem nyalják a férfiak seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!