Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet még normális pasit találni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még normális pasit találni?

Figyelt kérdés
Akár szexre, akár komolyra?
2024. márc. 30. 21:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
44%

"De nem vagyok kövér"

·Eric Cartman is mindig ezt mondja. Ja tudjuk, te is erőscsontú vagy 🤭

"ha az is lennék, lenne célközönség, akinek az jönne be"

·Mindenki ezt hiszi, de nem így van. Aztán csodálkoznak miért nem lett több egy elnagyolt szexnél

"honnan derül ki egy anonim oldalon"

·Most buktál le, hogy nem is akarsz vagy mersz találkozni. Csak csetelni akarsz eszetlenül, feleslegesen.

Gyerekek, én ilyen csajban nem tudok megbízni❗ Már egyáltalán ha csaj, és nem egy troll.

2024. márc. 31. 07:58
 52/62 anonim ***** válasza:
Lehet.. Nem tudom mennyire vagyok normális, ízlések és pofonok.
2024. márc. 31. 08:25
 53/62 anonim ***** válasza:
55%
Ez a nő beképzelt. és nagy az egója. Nem csoda hogy kerülik a normális pasik.
2024. márc. 31. 08:55
 54/62 A kérdező kommentje:
52! Mivel ez nem egy társkereső oldal, így nem is ismerkedni vagyok itt első sorban. Főleg nem veled.
2024. márc. 31. 12:49
 55/62 A kérdező kommentje:
54! Anyád jól van?!
2024. márc. 31. 12:49
 56/62 anonim ***** válasza:
37%
Őrület amit itt művelnek egyesek. Semmit nem tudtok a kérdezőről, de már jön az ítélkezés és a mocskolódás. Az mennyire férfias dolog, hogy itt valaki egyből a testsúlyára volt kíváncsi? Lehet én vagyok túl konzervatív, de ilyet nőtől nem kérdezünk. Illetlenség. Itt csorgatjátok a nyálatokat, játsszátok a bájgúnárt, másik véglet meg bunkó módon nyomul és/vagy kérdezősködik, aztán csodálkoztok, hogy nem tetszik neki és megvédi magát? Elmentek ti a jó BP-be! (ami nem a főváros rövidítése jelen esetben).
2024. márc. 31. 12:59
 57/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm 57-es! És ezzel be is rekesztem az itteni tevékenységem a sok idióta miatt.
2024. márc. 31. 13:19
 58/62 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, úgyse fogsz innen eltávolodni. Egyszerűen túl löttyedt a gerinced, és itt mindig tiszta lappal kezdhetsz. Minden egyes kérdésednél

Amúgy is, inkább a "szádat" rekesztenéd be, hogy ne jöjjön ki belőle ennyire sok , keserves nárcisztikus butaság.

2024. márc. 31. 13:35
 59/62 Darius- válasza:

44 - Hogy vegyek magamra valamit, ha nem tudom mi az ? Azt kérdeztem mi számít normálisnak szerinted egy férfiban ? Mi zavart bennük korábban, amiért megírtad ezt a kérdést.

Ne azt hidd , azért írok, mert társkereső vagyok. Ez nem az a kategória.

2024. márc. 31. 13:46
 60/62 anonim ***** válasza:
43%

Mondom, egy beképzelt arrogáns muff.

56, mindig van itt egy olyan férfi aki nyalja a nők seggét. De érdekes módon a nők sosem nyalják a férfiak seggét.

2024. márc. 31. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!