Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal meleg srásokat akik az idősebb pasikat szeretik miért az a korosztály és nehéz normális 40+os pasit találni?
Nekem nem volt nehéz, viszont sajnos én csak “szextárgy” vagyok neki én viszont szeretem őt
Én 21 ő 39
18-50-es pasikat kesvelem. 23 éves vagyok uni/passzív.
Viszonylag vegyes a "felhozatal". Sajnos nehéz belőni,hogy feltétlenül egy 40+-os férfit keresek-e. Ezért inkább azt mondom el,hogy én hogyan jártam velük.
A többség akikkel voltam 40es,jók voltak az ágyban. Figyeltek rám. Mikor,hogyan jó. Ellenben vannak olyanok akik kedvesnek látszanak,figyelmesnek. Majd teljesen mást nyújtanak amit ígérnek. Ismerkedés szempontjából rengeteg 40es pasit találni. A többségük feleség/pár mellett csak szexet akar. De ilyen téren szerintem vegyesek a 20on évesekkel.
És mi negyvenesek, miért nem találunk értelmes és normális passzív fiatalabbakat ?
Csak nyegle, bunkó, pénzre menő, ápolatlan, fél várost megkóstolt emberkék szaladgálnak mindenhol.
Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket ....
Nem garancia persze a kor arra, hogy értelmes, vagy normális legyen, de sajnos a fiatalok nagy általában nagyon neveletlenek, nemcsak a melegek. De ők még rá is tesznek, ha kell, ha nem.
És ne hidd, hogy én egy lerobbant negyvenes vagyok és azért írom, mert savanyú a szőlő.
49F
Kedves Kérdező!
Szerintem nem nehéz 40+-os pasit találni! Az, hogy normális-e 50-50%. Akkor derül ki, mikor megismered. Ezért nem kell odaadni magad rögtön. Hogy miért az idősebb korosztály vonz? Tapasztaltabbak, jobban figyelnek az emberre, érzelmesebbek, udvariasabbak.
Kedves #3 és #4!
Fiatalok között is vannak normálisak, nem kell általánosítani. Én is elmondhatnám, hogy a legtöbb 40+-os minden fiatalra rámegy, nem válogat, tök mindegy nekik csak minél fiatalabb legyen.
20-as évei végén járó ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!